Сок от Алое Арборесценс

500 ml
Цена: 62.00 лв

купи онлайн

Съставки: мед*- 56%;
Алое Арборесценс (Aloe Arborescens Mill.) – сок и пулпа (вътрешността на листото) от пресни цели листа Алое Арборесценс*- 42%;
пшеничен спирт*- 2%.
(*) от биологично земеделие

Предназначение: Алоето има благоприятно действие върху естествените храносмилателни функции на червата и функцията на черния дроб. Алое Арборесценс съдържа три пъти повече активни вещества от тези на неговия ‘братовчед’ Алое Вера. Растението е познато от хилядолетия като мощен антиоксидант и имуномодулатор, който осигурява подкрепа на имунната система. Притежава естествен противовъзпалителен ефект. Спомага за вътрешното прочистване от вредните вещества, натрупани в организма. Снабдява организма с аминокиселини, минерали, витамини и микроелементи. Способства за подобряване на клетъчното хранене, усвояването на храната, регенерирането на клетките. Осигурява подкрепа на сърдечно-съдовата, кръвоносната и отделителната система. За направата на този продукт е използвана рецептата, заимствана от традиционна бразилска рецепта (мед, алое, дестилат), станала известна като “Рецептата на Францисканския монах”. Това, което прави продуктът различен от другите подобни на пазара, е суровината: цели листа Алое Арборeсценс, липсата на консерванти, както и сертификата за органично производство. Изборът ни да използваме ‘целите листа’, се дължи на факта, че тази негова част, която се намира под зелената ‘кожица’, съдържа жълтеникава лимфа, в която се намират най-полезните активни съставки. Ние ви предлагаме един изцяло свеж, биологичен продукт, чист от всякакви консерванти и други добавки.

Фирма производител: AZIENDA AGRICOLA IL PUCINO, 34018 San Dorligo della Valle Trieste, ITALY

Фирма дистрибутор: „Др. БИОМАСТЕР” ООД, гр. София, ул. Родопи 68, ет. 2,
е-mail: office@drbiomaster.com; тел./факс: 02/ 952 34 49

Начин на употреба: Допълнете обичайната си диета с този продукт. Употребявайте по една кафена лъжичка (3 ml) три пъти дневно в продължение на 2 или 3 дни, след това по ½ мерителна чашка (10 ml) 3 пъти дневно, за предпочитане преди хранене. Консултирайте се със специалист, за да определите продължителността на приема.

Препоръчителна дневна доза: 30 ml.

Съдържание на съставките в препоръчителната доза за дневен прием от 30 ml:

Мед 16,8 ml
Алое Арборесценс (Aloe Arborescens Mill.) – сок и пулпа 12,6 ml
Пшеничен спирт 0,6 ml

 

Предупреждение: Разклатете добре преди употреба. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца (под 3-годишна възраст)! Не употребявайте продукта след изтичане на срока му на годност.

Внимание: Консултирайте се с вашия лекар при бременност или кърмене. Да не се приема от деца под 12 год.

Условия за съхранение: Да се съхранява на хладно, тъмно място. След като бутилката бъде отворена трябва да се съхранява в хладилник и съдържанието й да се употреби възможно най-бързо.

За повече информация, четете нашите книги.

Comments are closed.