Продукт от АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС по известната рецепта на свещенника Романо Заго

Бутилка от 500 ml
Цена: 58.00 лв

купи онлайн

Продукти – Алое Арборесценс на DECA ALOES ARBORESCENS

Фирма Deca Aloes Arborescens Srl произвежда известната хранителната добавка СОК ОТ АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС, за която се използва рецептата на световноизвестния отец Романо Заго (Romano Zago O.F.M.) от Бразилия. Тази бразилска рецепта се състои от цели листа Алое Арборесценс и сок от Алое Арборесценс, нетопен суров мед и 1% сертифициран биологичен алкохол.

Продуктът подпомага защитните сили на организма като осигурява изключителна подкрепа на имунната система и спомага за почистване на цялото тяло от токсини. Това е идеалният продукт за тези, които искат да постигнат оптимално здраве и да увеличат енергията и жизнеността си.
Продуктите с марката Deca Aloes Arborescnes съдържат уникална комбинация от активни вещества от екстракт и цели листа Алое Арборесценс. Свойствата на отглежданите растения, заедно с отличните методи за извличане на активни вещества правят този продукт много по-различен от много други подобни продукти, които се предлагат на пазара.

Снимка на Алое АрборесценсАлое Арборесценс, представен тук, е хранителна добавка, получена при смесване на цели свежи листа на Алое Арборесценс и мед от акация, посредством студен процес, който гарантира запазването на натуралните качества и активните вещества на употребените за направата му изходни продукти.

Алое Арборесценс е познато като най-богатото на полезни активни съставки растение измежду повече от 200 разновидности на алое, разпространени по света. Използваните за този продукт растения са отгледани според традиционните техники на производство, напълно съобразени с биологичните ритми, диктувани от сезоните и природата, така че да не е необходим никакъв тип оранжерийна обработка.

Алое Арборесценс е растение, забележително със своите Снимка на Алоемногостранни свойства, между които са подпомагане на стомашно-чревната дейност, пречистващо действие и подпомагане на чревното равновесие и на метаболизма (обмяната на веществата). Тези важни качества го правят силен помощник за поддържане на физиологичното здраве на организма.
Медът от Акация е изключителен продукт и отличен енергетик, винаги препоръчван на всеки, който се интересува от естествено (природно) хранене. Благодарение на високото му съдържание на прости захари той се усвоява много лесно от човешкия организъм.

Независими лабораторни изследвания показват, че сокът от Алое Арборесценс, използван в Сок от Алое Арборесценс на фирма Deca Aloes Arborescens съдържа молекули, които притежават силни имуномодулиращи свойства. Съдържащите се в него полизахариди и други фитонутриенти оказват максимална полза за здравето на човека.
(Частен научно-изследователски тест относно съставките на сока от цяло листо Алое Арборесценс. )

Father-Romano-Zago

Последните проучвания, администрирани от институт Palatinin Salzano във Венеция, Италия са открили, че растението Алое Арборесценс е 200% по-богато на фитотерапевтични съединения от растението Алое Вера. (Отец Романо Заго, История на алое вера и алое арборесценс, книга, Италия, 2002.).

В редица научни изследвания може да се прочете за съставките на това чудотворно разстение, което осигурява здраве и дълголетие. За да научите повече за научните изследвания с Алое Арборесценс, кликнете тук: www.aloearborescens.org

Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите и указанията в етикета или в листовката към продукта.

Допълнителна информация можете да намерите тук.

Comments are closed.