ШИЙТАКЕ (Lentinula edodes) ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ

60 капсули по 300 mg
Цена: 60.00 лв

купи онлайн

Характеристики на продукта

ВИЖТЕ ГОЛЯМАТА ОПАКОВКА, С КОЯТО СПЕСТЯВАТЕ ПАРИ

сертификат за качесто от Агролаб„Императорска гъба”, „гъба жен-шен”

Този екстракт от гъбата е около 30 пъти по-концентриран от сушената гъба Шийтаке (под формата на таблетки / прах), поради което ефектът му е по-силен!
– Засилва имунната система
Гъбата Шийтаке (Shiitake- Lentinula edodes) е била използвани още от преди 3000 години в Азия. Гъбата съдържа изключително сложно разнообразие на биовитални вещества. В допълнение към витамините от група “B” – които са жизненоважни, но почти никога не се срещат в растенията, Шийтаке съдържа ергостерол (провитамин D), минерали като калий, калций, фосфор, желязо и цинк! От аминокиселините гъбата съдържа също 7 от 8-те с най-голямо значение за човека.
В допълнение към витамините и минералите, Шийтаке съдържа голям брой органични вещества като нуклеотиди, аминокиселини, пептиди, органични киселини и захари.
Най-важните съставки за здравето на човека са Eritadenin и Lentinan. Хранителната стойност на Шийтаке е “много висока”. Тази гъба трябва да се яде редовно – без значение под каква форма.
ДА НЕ СЕ УПОТРЕБЯВА ЕДНОВРЕМЕННО С АСПИРИН, СИНТРОМ И ПРИ СКЛОННОСТ КЪМ КРЪВОТЕЧЕНИЕ!
Шийтаке е единствената гъба, която би могла да даде алергична реакция. В такъв случай при самостоятелна употреба се ползва като маслен препарат (в ленено олио или зехтин).

Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите и указанията в етикета или в листовката към продукта.

Допълнителна информация можете да намерите тук.

Comments are closed.