РЕЛАКС

90 капсули по 300 mg
Цена: 60.00 лв

купи онлайн

Характеристики на продукта

Уникалната смес „Релакс” е създадена специално за напрегнати, лесно раздразними, намиращи се постоянно под стрес хора, които работят много и се пренапрягат, поради което често са в лошо настроение, страдат от липса на почивка и от лош сън. Само една добре регулирана и силна нервна система може да предотврати това и да донесе желания дълбок сън- важна предпоставка за регенерацията на организма.
Гъбата Херициум също идва от Китай и има чудесно действие върху стомаха и червата, тя оптимално регулира дейността на стомаха и дебелото черво, а както е известно, в дебелото черво се намират най- много нервни окончания в човешкия организъм! Не случайно нервните хора имат нередовен стомах и съответните оплаквания, свързани с това.
Гъбата Рейши се счита в Япония за „Гъбата на вечния живот”. Гъбата Кордицепс (Cordyceps sinensis) в Азия се счита за „Гъбата на доброто настроение”. Тя действа стимулиращо и освен това е в състояние да превърне всяка нервност в позитивна енергия, а всяка напрегнатост- в забележително спокойствие!

Съдържа прах от Рейши и Херициум, екстракт от Кордицепс.

Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите и указанията в етикета или в листовката към продукта.

Допълнителна информация можете да намерите тук.

Comments are closed.