РЕЙШИ (Ganoderma lucidum) ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ

60 капсули по 300 mg
Цена: 60.00 лв

купи онлайн

Характеристики на продукта

сертификат за качесто от Агролаб

ВИЖТЕ ГОЛЯМАТА ОПАКОВКА, С КОЯТО СПЕСТЯВАТЕ ПАРИ

„Божествена гъба на дълголетието”, “Гъбата на Безсмъртието”
Този екстракт от гъбата е около 30 пъти по-концентриран от сушената гъба Рейши (под формата на таблетки / прах), поради което ефектът му е по-силен!
-Засилва имунната система
Част от китайската традиция
Няма друга гъба, около която да витаят толкова много легенди като около Рейши (Reishi). Като се има предвид дългата традиция на нейното използване не е изненадващо, че “гъба на безсмъртието”, както я наричат ​​китайците, е високо ценена в азиатската медицина в продължение на хиляди години.
В екстракта от Рейши се съдържат огромен брой биоактивни вещества, чието положително въздействие върху човешкото здраве науката вече е доказала.
Когато става дума за традиционната китайска медицина (Traditional Chinese Medicine -TCM), повечето от нас мислят първо на акупунктура. Но растенията и използването на лекарствените гъби също са част от TCM от хилядолетия. Гъбата Рейши се играе централна роля – на тази гъба в продължение на хиляди години се приписват свойства за насърчаване на жизнеността и дълголетието у човека. Още дълго преди преди съвременния човек да узнае, че гъбата съдържа много минерали, витамини и други биологично-активни вещества, китайските лекари са използвали Рейши за общо укрепване на имунната система и като естествен агент “против стареенето”.
В центъра на научния интерес днес се намират полизахаридите и антиоксидантите, които се откриват във високи концентрации в диворастящите гъби Рейши. Днес ние знаем какво е действието на тези вещества и разбираме причината, поради която тази гъба е така широко разпространена в Китай. Сред китайците Рейши даже се счита за символ на късмет и се използва като талисман.

Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите и указанията в етикета или в листовката към продукта.

Допълнителна информация можете да намерите тук.

Comments are closed.