РЕЙШИ (Ganoderma lucidum) ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ

240 капсули по 300 mg
Цена: 180.00 лв

купи онлайн

Характеристики на продукта

Спестявате 60 лв. от цената на 4 опаковки РЕЙШИ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ по 60 бр. капсули!

сертификат за качесто от АгролабДревните китайци наричали този вид гъба „Божествена гъба на дълголетието” и “Гъбата на Безсмъртието”.

Този екстракт от гъбата е около 30 пъти по-концентриран от сушената гъба Мейтаке (под формата на таблетки / прах), поради което ефектът му е по-силен!

– Модулира имунната система

Част от китайската традиция:

Няма друга гъба, около която да витаят толкова много легенди както около Рейши (Reishi, Ganoderma lucidum). Като се има предвид дългата традиция на нейното използване не е изненадващо, че “гъба на безсмъртието”, както я наричат китайците, е високо ценена в азиатската медицина от хиляди години.

В екстракта от Рейши се съдържат огромен брой биоактивни вещества, чието положително въздействие върху човешкото здраве науката вече е доказала.

Когато става дума за традиционната китайска медицина (Traditional Chinese Medicine – TCM), повечето от нас мислят първо за акупунктура. Но растенията и използването на лекарствените гъби също са част от TCM от хилядолетия. Гъбата Рейши играе централна роля – на тази гъба в продължение на хиляди години се приписват свойства за насърчаване на жизнеността и дълголетието у човека. Още дълго преди съвременния човек да узнае, че гъбата съдържа много минерали, витамини и други биологично-активни вещества, китайските лекари са използвали Рейши за общо укрепване на имунната система и като естествен агент “против стареенето”.

В центъра на научния интерес днес се намират полизахаридите и антиоксидантите, които се откриват във високи концентрации в диворастящите гъби Рейши. Днес ние знаем какво е действието на тези вещества и разбираме причината, поради която тази гъба така широко се използва в Китай.

Съставки: 98% екстракт от гъба Рейши с 30% полизахариди, 2% антислепващ агент: магнезиев стеарат, пълнител: аерозил, капсули от растителна целулоза.

100% веган без желатин без лактоза без глутен
без GMO без оцветители без овкусители без консерванти

Качеството на суровината на този продукт се контролира от германската лаборатория Agrolab.

Предназначение: Биологично активна хранителна добавка. Имуномодулатор. Източник на полизахариди. Гъбата е богата на витамини B1, B2, B6, ниацин, биотин, фолиева киселина, полизахариди, есенциални аминокиселини, минерални вещества, олигоелементи. Този сух екстракт е 30 пъти по-концентриран от гъбения прах.
Действа благоприятно на следните системи и органи: имунна, сърдечно-съдова, дихателна, централна нервна, кожа. Антиоксидант. Благоприятства контрола над теглото.

Фирма производител: „Аркадия Херба” ЕООД

Произведено за: “Др. БИОМАСТЕР” ООД

Начин на употреба: По 1-3 капсули 2-3 пъти дневно с вода.

Препоръчителна дневна доза: Дневната доза от 9 капсули съдържа 2,7 g 30%-тен екстракт от гъба Рейши.

Внимание: Възможна е индивидуална непоносимост към компонентите на добавката. Продуктът не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната доза! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Условия за съхранение: На сухо и хладно място, защитено от пряка светлина, при температура от 5 до 25°С.

Нетно количество: 96 g

Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите и указанията в етикета или в листовката към продукта.

Допълнителна информация можете да намерите тук.

Comments are closed.