Ние победихме рака

Ади и Милен Цанови
Една история за Страха, Вярата, Надеждата и Любовта … Една история с щастлив край.
Издател: “Ти бъди промяната”
Цена: 21.00 лв

купи онлайн

Няколко думи от авторите:

Твоческият подход в нашата Книга е необичаен. Той е смесица от информативна дидактика на важни знания за Здравето на човека, малко публицистика и откровен роман за предизвикателството “диагноза рак”, което изживяхме и продължаваме да изживяваме с нашата Житейска Мисия в помощ на хората, наречена “Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!”.

Написахме книгата откровено, на обикновен разбираем език, който не съдържа завоалирани научни понятия, които само пречат на хората да виждат Истината за Здравето. Искаме знанието, което имаме ние, натрупано с конкретна практика, и което може да се окаже полезно за много хора, да достигне до всеки – и до онзи, който вече знаем много, и до онзи, който прави първите си крачки към познанието за Здравето на човека.

“Нашата книга ще ви обърка, може би на места смути, в други ще ви развесели или пък въведе в дълбоки размисли за Живота, който живеем и начина по-който го живеем.”

Наша книга се роди много преди да бъде написана. Тя беше написана в съзнанието ни, в сърцата ни. Дойде време да я споделим – да проведем този дружески разговор с хората на тема Здраве. Нашата книга няма за цел да поучава, наставлява или омаловажава усилията, които хората вече полагат за своето Здраве. Нейната основна цел е да помогне на хората да повярват, че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО.

Подходили сме към предизвикателството “болест” от наша гледна точка – такава, каквато я изживяхме ние. На места емоциите ни оказват своето влияние върху начина на изразяване. Затова и някои изразни средства или характерен тон могат да се сторят фрапиращи или твърде осъдителни. Те обаче не омаловажават значението на казаното.

Със сигурност редовете на нашата книга не пропагандират “Няма да се справя! Отказвам се!”. Напротив, основната идея за нейното написване е да вдъхнови хората да повярват, че всеки един от нас може и ще се справи с предизвикателството.

Ние не говорим за оцеляване, а за Победа над болестта. Оцеляването е моментно състояние, което държи в несигурност – подтискаща и натрапваща се. Победата е състояние на пълна убеденост в стабилитета на постигнатото, благодарение на правилните усилия и конкретни резултати.

“Победата над болестта удовлетворява и подтиква към нов Живот, изпълнен с щастливо съдържание.”

Това е нашата история с диагнозата “рак”, която не ни обезвери, а пробуди за един по-добър, по-пълноценен и по-щастлив Живот.

С книгата си ние не предлагаме курсове на лечение. Ние не предлагаме нищо, освен свобода на собствения информиран избор и лична отговорност за Здравето.

Ние се стараем да разкрием истината за болестите, до която не просто се докоснахме, а опознахме отблизо и разнищихме. Това бе самоцел, която ние не изоставихме нито за миг. Няма да го сторим и до послединя си дъх. Хората трябва да се познаваме с Истината. Това е наше човешко право!

Отзиви от читатели:

“Книгата на Ади и Милен е невероятна! Тя е пътеводител в Новата медицина. Всяка дума в тази книга е информация! Всяка дума дава надежда, че можеш да се справиш, дава кураж да тръгнеш по Пътя на Промяната! Никога не е късно.” (Гергана и Васил Василеви)

“Поклон пред смелостта ви да споделите толкова лични моменти с широката публика. Знам, че е за доброто на хората! На много места, четейки, се вълнувах до сълзи. Умеете да вдъхновявате. Мисията ви е най-благородна – да споделите с хората Пътя към Здравето, който извървяхте двамата заедно с много знания, вяра и усилия на волята. (Мария Динева)

“И плаках, и се радвах. Развълнува ме искрено. Вашата книга е моята първа крачка по Пътя – моята първа книга към Промяната. (Дени Св. Симеонова)

“Времето, тези 1440 мин., е петият урок от “Уроците на рака!”. Благодаря от сърце за тези 5 урока, които получаваме от всяко по-голямо сътресение в Живота. Хората трябва да знаят истината.” (Анка Мильовска)

Comments are closed.