ИМЮН МОДУЛАТОР – ЕКСТРАКТ 40% ПОЛИЗАХАРИДИ

90 капсули по 510 mg
Цена: 105.00 лв

купи онлайн

Характеристики на продукта

сертификат за качесто от Агролаб

ВИЖТЕ ГОЛЯМАТА ОПАКОВКА, С КОЯТО СПЕСТЯВАТЕ ПАРИ

ИМЮН МОДУЛАТОР е направен така, че да бъде един от най-силните природни имуномодулатори в света. Желанието на неговите създатели е било той да бъде от полза на хората, които имат отслабена имунна система, включително и тези страдащи от доброкачествени и злокачествени тумори. С неговата употреба може да се повиши ефекта от терапиите, които са предложени от официалната медицина. Продуктът няма регистриран страничен ефект.

Формулата на ИМЮН МОДУЛАТОР е създадена, позвайки опита на древната Китайска и Японска медицина и резултатите на съвременните учени-изследователи на виталните гъби (наричани още лекарствени).
За ИМЮН МОДУЛАТОР са използвани висококонцентрирани екстракти, които съдържат някои от най-активните гъбени полизахариди (най-активната субстанция в гъбите) в концентрация 40%. Обикновено полизахаридите в плодното тяло на гъбите е между 3 и 8%.
Съдържа екстракти от шестте вида витални гъби с най-силно действие: Agaricus Blazei Murill (Агарикус), Cordyceps Sinensis (Кордицепс), Maitake (Мейтаке), Reishi (Рейши), Shiitake (Шиитаке) и Coriolus (Кориолус).

Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите и указанията в етикета или в листовката към продукта.

Допълнителна информация можете да намерите тук.

Comments are closed.