ЕКСТРАКТ ОТ КОНОП – 10% – 1000 mg

10 ml
Цена: 98.00 лв.

купи онлайн

Съставки: Масло от конопено семе (1000 mg), естествени токофероли (E306).

Предназначение: Допринася за поддържане на нормални: имунна и нервна система, кожа, мозък и сърдечно-съдова система; подпомага опорно-двигателния апарат.

Препоръчителна доза за дневен прием: 2 пъти на ден по 4 капки.

Препоръчителната дневна доза (8 капки) съдържа: активно вещество – 22 mg и Витамин Е (като алфа-токоферол) – 0,44 mg алфа ТЕ.
4 капки = приблизително 0,11 ml; 8 капки = 0,22 ml.

Максималната препоръчителна доза от 8 капки не бива да бъде надвишавана!

Указания за употреба: Приемайте 2 пъти на ден по 4 капки.

Предупреждение: Да се използва след консултация със специалист при хора, които преминават възстановителни следоперативни терапии; при химио- и лъчетерапия.

Продуктът не е лекарствено средство! Да не се използва като заместител на здравословната, балансирана диета. Да не се превишава препоръчителната доза! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Възможна е индивидуална непоносимост към компонентите на добавката.

Разклатете добре преди употреба. Не използвайте по време на бременност или кърмене. В случай на продължителна употреба, алергии или употреба на лекарства, консултирайте се с Вашия лекар.

Всички органолептични и цветови вариации се дължат на използваните естествени суровини и не оказват влияние върху качеството на продукта.

Условия на съхранение: В сухо и хладно, защитено от светлина място. След отваряне на бутилката съхранявайте в хладилник.

Производител: ENECTA B.V.

Дистрибутор: “Др. БИОМАСТЕР” ООД

Нетно количество: 10 ml

Comments are closed.