ЕКСТРАКТ ОТ КОНОП НА КАПСУЛИ – 1000 mg

15 g
Цена: 118.00 лв.

Хранителна добавка. 1000 mg, 30 капсули.
Капсули с масло от семената на индустриален коноп (Cannabis Sativa L).

купи онлайн

Съставки: Масло от семената на индустриален коноп (Cannabis Sativa L), естествени токофероли (E306). Състав на капсулата: рибен желатин, глицерол (Е422), вода. Съръжание в 1 капсула: 336 mg (от които 33,6 mg активно вещество).

Предназначение: Допринася за поддържане на нормални: имунна и нервна система, кожа, мозък и сърдечно-съдова система, подпомага опорно-двигателния апарат.

Препоръчителна доза за дневен прием: 2 пъти на ден по 1 капсула.

Препоръчителната дневна доза (2 капсули) съдържа: Активно вещество: 67,2 mg; Максималната препоръчителна доза от 2 капсули не бива да бъде надвишавана!

Указания за употреба: Приемайте 2 пъти на ден по 1 капсула.

Предупреждение: Да се използва след консултация със специалист при хора, които преминават възстановителни следоперативни терапии; при химио- и лъчетерапия. Продуктът не е лекарствено средство! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Възможна е индивидуална непоносимост към компонентите на добавката. Не използвайте по време на бременност или кърмене. В случай на алергии или употреба на лекарства, консултирайте се с Вашия лекар. Всички органолептични и цветови вариации се дължат на използваните естествени суровини и не оказват влияние върху качеството на продукта.

Условия на съхранение: В сухо и хладно, защитено от светлина място, под 25° C.

Производител: ENECTA B.V, Холандия

Дистрибутор: “Др. БИОМАСТЕР” ООД

Нетно количество: 15 g

Comments are closed.