8-9 април фестивал “Здравей Здраве” в гр. Пловдив

Фестивал Здравей Здраве

На 8 и 9 април 2017 г. фирма Др. Биомастер взе активно участие в осмото издание на фестивала за здравословен начин на живот “Здравей здраве” в гр. Пловдив. Началото на този форум е поставен още през 2010 година, а това издание се проведе под мотото “Даровете на земята”.

Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Желанието на организаторите е да се създаде информираност и да се провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да се представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да се стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност и безопасност.

Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти и други, които представляват един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето. Тази година консултантите на фирма Др. Биомастер имаха честта да бъдат част от това прекрасно събитие!

Снимки може да разгледате по-долу.