17-20 май – СПОРТ ФЕСТ – гр. Бургас

Фестивал на културата и здравето

Уважаеми Колеги и Приятели,

Dr. Biomaster Ltd. официално Ви кани на своя щанд с номер 7 А на “СПОРТ ФЕСТ” фестивал на здравето и спорта, който ще се проведе на 17 май – 20 май 2018 година на площад Тройката в гр. Бургас.

На нашия щанд ще присъстват нашите специалисти – лекари и натуропати, които ще Ви демонстрират продуктите, с които работим.
Ще може да направите поръчки и да се възползвате от предвидените намаления.

Работно време на изложението:
– 17-19 май от 10:00 ч. до 20:00 ч.
– 20 май от 10:00 ч. до 14:00 ч.

Идеята на фестивала „SPORT FEST” е да демонстрира различните възможности за спорт, които се предлагат в града и да Ви насочи към най-правилния за вас. Освен това ще бъдат представени и много ефикасни техники, продукти и услуги за поддържане на Вашето здраве и добър тонус.

За целта ще има изградена голяма сцена и множество спортни зони, ще можете да се запознаете с треньорите и представителите на клубове в областта. Ще се проведат редица демонстрации на живо и много спортни съревнования с награди. Специално за най-малките ще има специално обособена зона за детски спортни занимания.

Ще се проведат турнири по баскетбол, канадска борба, лека атлетика, турнир от националния шампионат по стрийт фитнес с подкрепата на Йордан Йовчев и много други предизвикателства с награден фонд, в които всеки е добре дошъл да се включи.

Освен спорт на фестивала „SPORT FEST” ви очакват много изложители, които ще ви запознаят с най-доброто за балансирания и здравословен начин на живот. Специалисти ще измерват здравни показатели. Ще откриете много любопитни практики и съвети, био храни, хранителни добавки и напитки, спортни дрехи и аксесоари, натурална козметика, много други полезни продукти и услуги насочени към поддържане на най-добро здраве и тонус за всички нас.

“SPORT FEST” има и благотворителен характер.

Бъдете добре дошли на нашия щанд 7 А. Очакваме ви!

С уважение: екипът на Dr.Biomaster
Тел.: 0878 780 302
www.drbiomaster.com