13-16 октомври – Изложение за красота и здраве

Изложение за красота и здраве

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:

От 13 до 16 октомври в Sofia Ring Mall ще се проведе специално изложение за здраве и красота „Health & Beauty Expo“ с участието на Dr. Biomaster!

На изложението ще присъстваме със собствен щанд! Ще бъдат показани и други изложители от различни здравни институции, клиники, лаборатории за диагностика, фармацевтични предприятия, центрове за алтернативна медицина и др.

В рамките на изложението ще се постараем да Ви предоставим персонална консултация и своето експертно мнение за продукти и услуги от сектора на природната медицина!

Всеки посетител на щанда ни по време на изложението ще получи специални отстъпки, ваучери и ще може да участва в лотарията за подарък от нас!

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДОКТОР БИОМАСТЕР

Защо е важно да посетите щанда ни?

През четирите дни на изложението от четвъртък до неделя от 18:30 часа вечерта на територията на изложението в Ring Mall – гр. София ще изнесем презентация със заглавие:

“Възстановяване на имунитета на онкологично болни с продуктите на фирма Др. Биомастер”

Презентацията ще бъде водена от г-н Гочо Гочев – управителя на фирмата и ще е с продължителност около 30 мин.

Каним всички заинтересовани да ни посетят и да чуят лекцията!

Освен това, на нашия щанд ще ви представим висококачествени билкови тинктури, био- и натурални продукти за здраве и някои „супер храни“.

Ще имате възможност на място да опитате някои от продуктите и да получите експертна консултация. На най-бързите ще подарим и специална мостра от изцяло натурално масло за тяло, произведено от висококачествени етерични масла, което премахва нервното пренапрежение и стреса.

ДНИ И МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:
13, 14, 15 и 16 октомври от 10:00 – 20:00 часа в Ring Mall – гр. София

Изложение за красота и здраве

Входът е свободен. Очакваме Ви!