Посетете нашия онлайн магазин: www.herbs-doctor.com Отдел продажби: 0700 11 016
Лого на Др. Биомастер Ако имате проблем с визуализацията на имейла - кликнете тук, за да се покаже
header.jpg
title.jpg
„Доктор Биомастер“ (Dr. Biomaster) съществува от 2003 година и вече 15 години работи неуморно за здравето на пациентите. Неслучайно редица от най-реномираните компании за природна медицина от Германия, Италия, Австрия, Холандия, Канада и САЩ са се доверили точно на нас да ги представляваме за България.
Служители на фирмата ни са 5 български лекари – натуропати. Заради професионализма на нашите служители и лекари и заради чистотата и високата концентрация на активни вещества в нашите продукти, ние имаме хиляди доволни клиенти в цяла Европа.
През 2018 година фирма Dr. Biomaster отбелязва своята 15 годишнина, като на 15 септември започва кампания с цел подкрепа на децата с рак в България!
В световен план, септември е месецът за повишаване осведомеността по отношение на онкологичните заболявания при децата.
title.jpg В тази връзка, компанията ще дари 15% от продажбите за периода 15.09.2018 - 15.10.2018 г. на продукти с логото на Др. Биомастер за закупуване на апарат - инфузомат за Клиника по клинична хематология и онкология в УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" - гр. София.
По случай кампанията "Доктор Биомастер" ще предлага в продължение на 1 месец безплатни консултации на родителите на онкоболни деца в кабинетите в страната.
title.jpg
Ракът е на второ място сред причините за смъртност, а броят на заболелите всяка година тревожно нараства. Статистиката отбелязва рязко покачване на процента на децата с ракови заболявания както по света, така и у нас. По последни данни в световен мащаб всяка година около 200 000 деца са диагностицирани с рак, като 20% умират от коварната болест поради липса на средства и квалифицирана медицинска помощ.
В България има много проблеми, свързани с лечението на онкохематологичните заболявания при децата. Но въпреки всичко, децата се борят упорито за живота си и успяват да преодолеят болката, невъзможността да се занимават с любимите ежедневни неща, да ходят на училище и да се срещат с приятелите си. Много често те са по-силни от нас!
Доктор Биомастер реши да дари средства за подкрепа точно на тази така уязвима група, защото децата са нашето истинско богатство и обществото е длъжно да се грижи за тях!
title.jpg
title.jpg Както и при други болести, онкологичните заболявания при децата също си имат международен символ - ЗЛАТНАТА ПАНДЕЛКА.

Златото е скъпоценен метал, а нашите деца са безценни!
title.jpg
Нека ние, обществото, да се научим да не приравняваме децата към "малки възрастни".
Детският рак е различен от рака при възрастните и се нуждае от специфично лечение.
Необходимо е децата, диагностицирани с рак да получават най-доброто лечение, от което се нуждаят.
Необходимо е в болничните звена да са добре оборудвани с необходимата техника за провеждане на нужното лечение!
Необходимо е също така да има повече отделни болнични звена и мултидисциплинарни екипи за педиатрична грижа за децата с онкохематологични заболявания.
Лечението и грижите за детския рак изискват цялостен интердисциплинарен екип, който да осигури не само медицинско лечение и допълваща терапия, но и психосоциална подкрепа за детето и цялото семейство.
Кампанията на „Доктор Биомастер“ цели от една страна - повишаване на осведомеността относно рака в детска възраст и от друга - изразяване на подкрепа към децата и юношите, борещи се с болестта, оздравелите и техните семейства. Екипът на „Доктор Биомастер“ напълно разбира трудностите, пред които се изправят децата и техните семейства по време на лечението и след това и желае на всички повече сили и смелост в борбата!
title.jpg
Кампанията на Доктор Биомастер има за цел закупуването на Infusomat fMS, производство на "Б. Браун Мелзунген" АД, Германия.
INFUSOMAT® fmS (Инфузионна помпа) е електромедицинско устройство, което използва електромеханични сили за вливане на интравенозни разтвори чрез използване на перисталтична линейна система. INFUSOMAT® fmS е многофункционална помпа, чрез която могат да се прилагат всички видове лекарства, както и кръв и кръвни продукти (това не причинява хемолиза). Също така се използва за интравенозно или ентерално хранене, той може да се използва и за наблюдение на венозна пропускливост или измерване на централното венозно налягане.
title.jpg
ПОДКРЕПЕТЕ „ДОКТОР БИОМАСТЕР“ В КАМПАНИЯТА ЗА ДЕЦАТА, ЧИИТО ЖИВОТ Е БИЛ ДОКОСНАТ ОТ РАКА!
ДА ИМ ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО - ЗА ПО-ДОБЪР ШАНС!
Видео:
title.jpg
Повече информация за кампанията, както и за фирма „Доктор Биомастер“ може да научите на сайта: www.drbiomaster.com и на тел.:
0878 780 302
За повече информация от света на природната медицина, последвайте нашата Фейсбук страница: facebook.com/DrBiomaster