Посетете нашия сайт: www.drbiomaster.com Отдел продажби: 0700 11 016
Лого на Др. Биомастер Ако имате проблем с визуализацията на имейла - кликнете тук, за да се покаже
9cddc600-c3c7-4c6b-9305-5d27ce5f2167.jpg

Днес е световен ден за борба с диабета - 14 ноември

В България според статистиката от това заболяване страдат около 500 000 души, но около 40% от тях все още не знаят, че имат такъв здравословен проблем.
Съществуват два основни типа захарен диабет – тип 1 и тип 2. Вторият тип диабет до много голяма степен се дължи на начина ни на живот! За да се предпазим, трябва да сме наясно с фамилната обремененост, да обръщаме внимание на своето тегло, да следим за наличие на висока кръвна захар и сърдечно-съдови проблеми.
Тежки са развиващите се на по-късен етап усложнения вследствие на болестта. Те могат да доведат до съдови проблеми – мозъчно-съдова болест, мозъчен инсулт, исхемична болест на сърцето, миокарден инфаркт, ампутации на крайници, слепота, хронична бъбречна недостатъчност и хемодиализа. Все пак, тъй като водещо значение за възникване и развитие на диабет тип 2 има начина ни на живот – хранене, физическа активност, психическо и физическо натоварване и наличие на стрес, ние можем да се грижим за себе си и разумно да коригираме начина, по който живеем, с което да намалим риска от възникване или влошаване на болестта.
Изследвания категорично сочат, че промяната в начина на живот снижава риска от захарен диабет с около 60 % и помага да се избегнат усложненията вследствие на диабета.
Dr. Biomaster Ви напомня, че съвременната диагностика и ежедневните усилия за подобряване на начина на живот – хранене и подходящи хранителни добавки, повече движение, управление на стреса, достатъчно пълноценен сън – всичко това може да Ви помогне за избягване или намаляване на тежките последици от заболяването.
В тази връзка, на помощ идват лекарствените гъби. Те демонстрират активност при контрола на високата кръвна захар, както и анти-диабетни свойства при клиничните тестове.
Продуктът „Диафунги“ регулира метаболизма на захарите и помага за понижаване на холестерола. Включените в състава му лекарствени гъби Мейтаке, Шийтаке и Копринус подпомагат сърдечната функция, кръвообръщението и лимфоотока. Те са най-известните природни средства за подкрепа на имунната система, успешно възстановяват работата на стомашно-чревния тракт, подкрепят и прочистват бъбреците и черния дроб.
Лекарствената гъба Копринус се предлага отделно като монопрепарат – под формата на прах и под формата на екстракт (за по-бързо и изразено действие). Копринус се използва от десетки години в диетологията – особено в програмите за намаляване на кръвната захар и телесното тегло. Тя спомага за по-добрия дренаж и премахване на отока. Благодарение на своя диуретичен ефект, прахът от гъбата подпомага функциите на бъбреците и на пикочния мехур.

Продукти на промоционална цена до 19.11.2017 г.

Диафунги

Снимка на продукт Диафунги
- ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ
- ПОДПОМАГА ФУНКЦИЯТА НА ПАНКРЕАСА
- СПОМАГА ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА НИВАТА НА КРЪВНАТА ЗАХАР
- НАМАЛЯВА НУЖДАТА ОТ ИНСУЛИН ПРИ ДИАБЕТИЦИ
- БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!
38aabaf6-edb7-43ee-8cf5-304d079add15.jpg Поръчай сега

Копринус прах

Снимка на продукт Диафунги
- РЕГУЛИРА НИВОТО НА КРЪВНАТА ЗАХАР
- ОТСЛАБВА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ДИАБЕТА ВЪРХУ СЪРЦЕТО И КРЪВООБРАЩЕНИЕТО
- ЗА ПОДКРЕПА НА ПАНКРЕАСА ПРИ ДИАБЕТИЦИ
- ДЕЙСТВА СРЕЩУ ВЪЗПАЛИТЕЛНИТЕ ПРОЦЕСИ
- БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!
6f4838a7-248e-44a2-9ab9-3592dc0b5065.jpg Поръчай сега

Копринус екстракт

Снимка на продукт Диафунги
- РЕГУЛИРА НИВОТО НА КРЪВНАТА ЗАХАР
- ОТСЛАБВА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ДИАБЕТА ВЪРХУ СЪРЦЕТО И КРЪВООБРАЩЕНИЕТО
- ЗА ПОДКРЕПА НА ПАНКРЕАСА ПРИ ДИАБЕТИЦИ
- ДЕЙСТВА СРЕЩУ ВЪЗПАЛИТЕЛНИТЕ ПРОЦЕСИ
- БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!
22d0ee95-3326-49a4-b117-0b793a10a481.jpg Поръчай сега
Една от основните ни цели е името ни да се свързва с безкомпромисното качество! Само при нас може да намерите най-концентрираните стандартизирани екстракти не от мицел, а от плодното тяло на гъбите (суровина, десетки пъти по-скъпа и ценна от мицела на гъбите), която преминава стриктен контрол в германската лаборатория "Агролаб" (Agrolab Laborgruppe).
Виж всички промоционални продукти
За да се възползвате от отстъпката, моля направете поръчка в онлайн-магазина ни или на телефон: 0 700 11 0 16.
За консултация с наш лекар, моля позвънете на: 02/ 952 51 99 (от понеделник до петък, между 9 и 17 часа).