Посетете нашия сайт: www.drbiomaster.com Отдел продажби: 0700 11 016
Лого на Др. Биомастер Ако имате проблем с визуализацията на имейла - кликнете тук, за да се покаже

ПРАЗНИЧНО РАБОТНО ВРЕМЕ НА Dr. BIOMASTER И ОТСТЪПКИ ЗА КНИГИ

Уважаеми клиенти,

уведомяваме Ви, че по време на Коледните и Новогодишни празници екипът на "Dr. Biomaster" няма да работи.

ГРАФИК НА ПОЧИВНИТЕ ДНИ:

- 25.12.2017 г. - почивен ден
- 26.12.2017 г. - почивен ден
- 27.12.2017 г. - почивен ден
- 30.12.2017 г. - почивен ден
- 31.12.2017 г. - почивен ден
- 01.12.2018 г. - почивен ден
Поръчки, направени по време на Коледните празници (23.12.2017 г.- 27.12.2017 г.) ще бъдат обработвани и изпращани на 28 и 29. 12.2017 г. Заявки, направени преди 14.00 ч. на 28 и 29.12.2017 г., както и на 02. 01.2018 г. ще бъдат изпращани още същия ден.
Поръчки, направени в периода 30.12.2017 г. - 01.01.2018 г. ще бъдат обработвани и изпращани на 02.01.2018 год.
Доставката (както до сега) ще бъде извършена в рамките на 2 до 3 работни дни за цялата страна.
Във връзка с Коледните и Новогодишните празници бихме желали да Ви предложим 30% отстъпка от коричната цена на книгите, които издаваме. Отстъпката ще важи до 15 януари 2018 год.:
„Сензационната антиракова диета на д-р Вулф Ласкин“

„Сензационната антиракова диета на д-р Вулф Ласкин“, д-р Николай Колев – Как да излекуваме рака, докато се храним с елда (гречка). Една книга, разкриваща удивителните качества на това растение, потвърдени от многогодишните наблюдения на руския доктор Ласкин. Книгата разказва за едно изключително достъпно и ефикасно лечение на рака, базирано на начина на хранене.
„Лечебната сила на гъбите“

„Лечебната сила на гъбите“, проф. Ян Лелей – Как да приготвим от плодното тяло на гъбите воден и спиртен извлек за подкрепа на имунитета на деца и възрастни. Как да използваме лекарствените гъби в борбата с рак и много други заболявания – акне, аритмия, артрит, алергия, сенна хрема, смущения в климактериума, депресия, фибромиалгия, хронична умора и главоболие, стомашно-чревни проблеми, невродермит, нарушена потентност, слаба имунна система и много други. Авторът проф. Лелей е най-известният европейски микотерапевт. В книгата ще намерите и интересни кулинарни рецепти, включващи ядливи лекарствени гъби. Всеки, закупил тази книга, получава възможността да закупи продукта „Best Mushroom Powder Mix“ („Най-добрата смес от гъбени прахове“) с отстъпка 10% до 15 януари 2018 г.
„Ракът може да бъде излекуван“

„Ракът може да бъде излекуван“, отец Романо Заго – Книгата е написана от известния в Южна Америка и Европа бразилски свещеник Романо Заго. В периода, през който отецът е живял в Европа, той се сблъсква с трагедията на деца и възрастни, страдащи от различни видове рак. Търсейки начин да им помогне, той пренася е Европа древна бразилска рецепта за приготвяне на билков продукт на базата на Алое Арборесценс. Растението е най-полезното от всички известни видове алое. Книгата съдържа интересните истории на десетки хора, спасили своя живот благодарение на тази рецепта, като някои от тях са започнали да приемат продукта в крайната фаза на своето заболяване. Всеки, закупил тази книга, получава възможността да закупи продукта „Алое Арборесценс по рецептата на Романо Заго“ с отстъпка 10% до 15 януари 2018 г.
„Мостът на надеждата“

„Мостът на надеждата“, Джеймс У. Димърс – Тази книга е един разказ за невероятния живот на канадската медицинска сестра Рийн Кейс, живяла 90 години и починала през 1978 година. Г-жа Кейс е помогнала на хиляди хора да оздравеят от рак с помощта на билков чай, който е приготвяла по древна индианска рецепта. Книгата съдържа множество интересни случаи на пациенти, постъпили в клиниката на Рийн Кейс в тежко състояние, които с помощта на билковия чай, известен днес в целия свят под името „ЕСИАК“, са възстановили своето здраве. Всеки, закупил тази книга, получава възможността да закупи продукта „ЕСИАК“ с отстъпка 10% до 15 януари 2018 г.
„Хелатотерапията и Вашето здраве“

"Хелатотерапията и Вашето здраве", д-р Майкъл Дженсън - Хелатотерапията е прочистването на кръвоносните съдове чрез премахването на излишната токсичност на металите и чрез отстраняване на калция, наслоен по вените и артериите.
„Лечението на всички видове рак“

„Лечението на всички напреднали форми на рак“

„Предпазване от всички видове рак“

Световноизвестният автор на тези книги е д-р Хулда Кларк от САЩ – независим научен изследовател и магистър по Хуманни науки с високо академично отличие в областта на биологията. Въз основа на своите дългогодишни изследвания с разработен от нея специален апарат, д-р Кларк описва истинските причини за възникване на всички заболявания (включително и рака) и показва един оригинален път за избавяне от тези страдания.
Екипът на "Dr. Biomaster" Ви благодари от сърце за доверието, което ни гласувахте през 2017 година!
Стараем се да подобряваме своята работа с всяка изминала година и се надяваме, че и през бъдещата 2018 г. ще бъдем максимално полезни за Вас!
Желаем Ви да бъдете здрави, благословени и много щастливи!
Весела Коледа и Щастлива Нова Година от целия екип на
“Dr. Biomaster”!
От отстъпката може да се възползвате като направите поръчка в онлайн-магазина ни, на телефон: 0 700 11 0 16 или в нашите магазини в страната.
За консултация с наш лекар, моля позвънете през работен ден на тел.: 02/952 51 99 - д-р Николова