Хелатотерапията и Вашето здраве

д-р Майкъл Дженсън
Хелатотерапията е прочистването на кръвоносните съдове чрез премахването на излишната токсичност на металите и чрез отстраняване на калция,
наслоен по вените и артериите.
Издател: “Доктор Натура”
Цена: 4.00 лв

купи онлайн

Можете да купите тази книга в книжарници BOOKTRADING

Цитати от книгата:

Силата и възможностите на Хелацията:

Хелатотерапията е неинвазивна форма на лечение на съдовата болест, която се използва много успешно от 1950-те години. Състои се в интравенозно прилагане на синтетични аминокиселини, които се свързват с тежките метали и ги извеждат от тялото. По този начин се намалява увреждането, причинявано от свободните радикали на кръвоносните съдове и други тъкани и се подпомага подобряването на цялото кръвообращение. Освен пряката полза по отношение на съдовата болест, хелацията намалява риска от развитие на много хронични дегенеративни болести и по-специално на тези, свързани с увреждащото действие на свободните радикали като ракът, възпалението на ставите, астмата, диабетът, старческата деменция и дегенеративните изменения на очите. Въпреки натрупаните през последните 45 години клинични и научни доказателства, Хелатотерапията продължава да предизвиква спорове. Ще научите защо от д-р Дженсън, който разяснява принципите, залегнали в основата на съвременната Хелатотерапия, прилагания лечебен протокол, важността на използването на хелацията като част от комплексните здравни програми, включващи храненето и диетата, хранителните добавки, физическите упражнения и справянето със стреса, както и предубеждението на медицинската гилдия към положителните ефекти на тази терапия.

За автора:

Д-р Майкъл Дженсън е президент на Американския колеж за напредък в медицината и бивш президент на Американската асоциация по превантивна медицина. Д-р Дженсън е международен лектор по хранене, алтернативна медицина, хелаторна терапия и използване на витамините и други хранителни добавки в медицинската терапия. Той изрази двукратно пред Комитета по трудови и човешки ресурси при сената на САЩ становището си за Закона за хранителните добавки и Закона за достъп до медицинско лечение. Освен това той сътрудничи активно на бюлетини, научни и други списания като „Alternative and Complementary Therapies“ („Алтернативна и допълваща терапия“), „Nutrition Science News“ („Новости в науката за храненето“), „New Age Journal“ (Списание „Ново време“), „Journal of Cardiovascular Nursing“ („Списание no сърдечносъдови грижи“). Автор е на книгата „Революцията на витамините в здравеопазването“. Д-р Дженсън има частна медицинска практика в Барнстейбъл, Масачузетс, на Кейп Код.

Научни изследвания в подкрепа на Хелаторната терапия:

Хелатотерапията с ЕБТА помага при всички изброени състояния, дължащи се на уплътняване на артериите. Освен огромния клиничен опит има и достатъчно научни изследвания в подкрепа на това твърдение. Резултатите често са драматични, особено при пациенти, на които е казано, че трябва да се оперират или че носят в гърдите си „тиктакаща бомба“. Такъв език се използва често, за да се убедят пациентите да приемат една хирургична интервенция, която иначе биха могли да откажат. Ако пациентите не почувстват, че са изложени на ужасен риск, изискващ спешна интервенция (а сърдечните заболявания, изискващи спешна операция са малко), те могат да си помислят, че имат време да потърсят второ мнение.

Comments are closed.