Ракът може да бъде излекуван

Отец Романо Заго, O.F.M. (от Ордена на францисканските монаси)
Книга за историята на древна бразилска рецепта
с Алое Арборесценс.
Издател: “Dr. Biomaster”
Цена: 7.00 лв

купи онлайн

Цитати от книгата:

Въведение:

Тази книга има за цел само да разпространи този метод, който се е доказал като много ефикасен в няколко случая. Ако аз имам някаква заслуга, тя е, че съм го разпространил. Това, което е напи­сано в тези непретенциозни страници и просто документиране на процедура, която е показала положителни резултати много пъти е процедура, използвана от мен и от другите, които са чули за рецептата и я използват с голям успех. Защо да не използвате дадените тук предложения за нуждите на вашия случай? Процедурата е много лесна и е лесно достъпна.
Опитайте този метод.
Тази рецепта не е скъпа, няма противопоказания и странични ефекти, целта и е единствено да облекчи мъките на страдащите и на тези, които са свързани пряко или непряко с тях и които понякога са безпомощни, изправени пред чудовищността на проблема. Щом някои хора са се излекували, като са използвали този прост и не скъп метод, защо да не предоставим същата възможност на голям брой хора. Моята единствена цел е тази.

Историите на някои случаи на излекуване са описани по-долу:

На сестра Маргерита, италианка, монахиня от ордена на Непорочното сърце на пресветата дева Мария беше поставена диагноза рак на гърдата. Тя беше лекувана в италианската болница в Хайфа, Израел. Когато чух за проблема й, предложих да й направя сместа. Тя я прие, почувства се толкова добре, че веднага се върна на работа, без да се подложи на никакви изследвания. Позволи си да бъде водена от усещането, че си добре и се върна на работа, както обикновено. Но вътре в тялото й болестта продължаваше да работи. Един ден тя отново надигна глава. По-малко от година по-късно душата на монахинята отлетя към небето. Потвърждението на медицинските изследвания, след приемането на сместа, липсваха. Когато не беше държан под контрол, ракът се върна обратно със страшна сила и взе още една от безбройните си жертви.
Сестра Маргерита е най-убедителния пример как страдащия от рак трябва да направи изследванията и да проведе лечението, за­щото иначе…

Мъж на име Андреа работил като електротехник в огромния мъжки манастир Св. Спасител, седалище на попечителството на Светата земя. Той бил от бивша Югославия, изключително добър в работата си и женен за арабка. След като бил работил в манастира дълги години, монасите били принудени против волята си да го помолят да напусне, тъй като му била поставена диагноза рак на простатата и това го унищожавало. Лекарите го оперирали няколко пъти, като последния път („за радост на някои котки” както се пошегувал Андреа) отстранили тестисите му, за да попречат на болестта да достигне лимфната система на тялото, което би означавало смърт. Андреа живял в инвалидна количка, зависим за всичко от жена си и приятелите си в продължение на шест месеца. В този момент отец Луис Гарсия, който беше домакин на манастира и с когото Андреа имал най-много контакт поради сходството на работата им, след като бе станал свидетел на излекуването на брата испанец отец Карлос, който имаше тумор в главата, ме помоли за един буркан от чудотворната смес. Това постигна най-добрия възможен резултат: Андреа беше напълно излекуван. Тъй като монасите вече бяха наели друг електротехник, защото си мислили, че Андреа никога няма да се оправи, те го загубиха като работник. Монахините от Св. Винсънт, които знаеха колко добре работи и колко е сговорчив по характер не се поколебаха да го наемат. Андреа работи в общността на монахините зад улица Хайфа в Йерусалим и никой не може да мери сили с него.

Comments are closed.