Продукти
Д-р Хулда Кларк

Подробна информация за действието на съставките, от които са изготвени продуктите ще намерите в книгите на д-р Хулда Кларк “Лечението на всички видове рак” и “Лечението на всички напреднали форми на рак”.

Продуктите са създадени на база на опита на Д-р Хулда Кларк, описан в нейните книги. Прочистващите продукти представляват уникална комбинация от тинктура от черен орех и свежи билки, които гарантират много добър ефект на прочистване, когато се употребяват както е предписано.

Прочистването повишава естествените защитни сили на организма, като по този начин се създават неблагоприятни условия за съществуването на чуждите организми, които окупират човешкото тяло. Правилното прочистване на организма създава баланс между човешкото тялото и микроорганизмите в него.

Представените тук продукти са уникални, защото са ЧИСТИ. Към тях не са добавяни никакви други добавки, консерванти или ненужен пълнеж, какъвто слагат някои други фирми в своите капсули. Продуктите са абсолютно свежи, защото се пакетират от свежи билки на всеки четири месеца. Въпреки, че това създава много високи разходи на фирмата производител, тя продължава да държи на този метод, тъй като само така се осигурява чистота, сила на продукта и оптимално качество.
ЧИСТОТАТА е най-важното ни обещание към клиента.

СПИСЪК С ОСНОВНИТЕ И НАЙ-ВАЖНИ ПРОДУКТИ ИЗПОЛЗВАНИ В ПРОГРАМИТЕ НА Д-Р КЛАРК:

Тинктура от орех на Др. Биомастер Карамфил капсули на Др. Биомастер
1. Тинктура от черен орех
100 ml
Цена: 26 лв
купи онлайн
2. Карамфил
100 капсули по 400 mg
Цена: 20 лв
купи онлайн

 

Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите и указанията върху етикетите или в листовката на продуктите.

3. Пелин
Забранена е продажбата на капсулиран пелин в България и затова ние не предлагаме този продукт. Съветваме Ви да си закупите билката пелин от билкова аптека и да я приемате както Ви посъветва лекар-фитотерапевт или специалист от билковата аптека.

4. Запер

Запер
Цена: 684 лв.

Заперът VariZapper, е биочестотен уред. Произвежда се в Германия под марката на „Асоциация по изследване работата на д-р Кларк“ (Dr. Clark Research Association), чието седалище за Европа се намира в гр. Берн, Швейцария. Заперът е оригинален. Всеки отделен екземпляр е направен в съответствие с европейските стандарти за медицински устройства, клас IIа и преди да бъде пуснат на пазара в Европа се проверява за ефикасност от екип германски специалисти. Заперът отговаря на всички технически изисквания за медицинските устройства в Европа, Канада и САЩ и е сертифициран според тях.

Заперът VariZapper генерира положителна квадратна вълна (т.е. вълната няма отрицателна амплитуда) и въздейства върху тялото посредством електроди, които се поставят около китките на ръцете.

В паметта на устройството има записани две основни програми по Хулда Кларк, които могат да се приложат веднага със стартирането на уреда. Отделно от това, Заперът може да се използва като подкрепа в борбата с редица здравословни проблеми чрез поставянето на определена чип-карта (програмен драйвер) в уреда. При желание, тези чип-карти могат да се поръчат отделно от Запера и струват 45 лв всяка.

Характеристики на Запера „VariZapper“:

1. Най-сигурният и надежден Запер на пазара в Европа!
2. Оригинален уред, произведен в Германия за „Асоциация по изследване работата на д-р Кларк“.
3. Лесен за употреба, красив дизайн.
4. Може да избирате между две програми, включени в уреда: продължително запиране (около 1 час) с множество честоти срещу различни вируси, бактерии, гъбички или „класическата програма“ на д-р Хулда Кларк (21 минути), описана в нейните книги.
5. Зареждането на батерията на уреда е удобно и става през зарядно за мобилен телефон. Волтажът, който се подава към тялото може да се регулира.
6. Удобни ленти – електроди за китките на ръцете, включени в комплекта.
7. Практична и компактна защитна кутия, с която може да пренасяте Запера навсякъде.
8. Към уреда могат да се закупят и отделни карти с честоти (драйвъри). По този начин уредът VariZapper се превръща в универсален уред за помощ на цялото семейство.
9. Ултра стабилизирана вълна: напрежението не спада при започване на зепинга, което е често срещан проблем при другите не-оригинални зепери на пазара в България и по света.
10. Всяко едно устройство се проверява поединично в отдела за контрол на качеството на германския производител.

Устройството има две години гаранция.

ЗАБЕЛЕЖКА: Подробности за метода на д-р Кларк за борба с рака с помоща на натурални продукти, както и информация за начина на действие на Запера, ще намерите в нейните книги “Лечението на всички видове рак” и “Лечението на всички напреднали форми на рак”

Comments are closed.