Хемп Ойл Soft
Др. Биомастер

Cannabis sativa L, 10 ml.
Хранителна добавка
Цена: 55.00 лв

купи онлайн

Съставки: Масло от семената на индустриален коноп (Cannabis sativa L), Витамин Е.

Предназначение: Допринася за поддържане на нормални: имунна и нервна система, кожа, мозък и сърдечно-съдова система; подпомага опорно-двигателния апарат.

Препоръчителна доза за дневен прием: 4-6 капки един път до 2 пъти на ден.

Препоръчителната дневна доза (12 капки) съдържа: активно вещество – 16,5 mg и Витамин Е (като алфа-токоферол) – 0,68 mg алфа ТЕ.

Максималната препоръчителна доза от 12 капки не бива да бъде надвишавана!

Указания за употреба: Приемайте 1 път на ден до 2 пъти на ден по 4-6 капки.

Предупреждение: Да се използва след консултация със специалист при хора, които преминават възстановителни следоперативни терапии; при химио- и лъчетерапия.

Продуктът не е лекарствено средство! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!. Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Възможна е индивидуална непоносимост към компонентите на добавката.
Разклатете добре преди употреба. Не използвайте по време на бременност или кърмене. В случай на продължителна употреба, алергии или употреба на лекарства, консултирайте се с Вашия лекар.
Всички органолептични и цветови вариации се дължат на използваните естествени суровини и не оказват влияние върху качеството на продукта.

Условия на съхранение: В сухо и хладно, защитено от светлина място. След отваряне на бутилката съхранявайте в хладилник.

Производител: ЕT „Ауриметрия“

Произведено за: “Др. БИОМАСТЕР” ООД, гр. София, ул. Лайош Кошут 24, офис 8; е-mail: office@drbiomaster.com; тел.: 02/952 34 49

Нетно количество: 10 ml ℮

Comments are closed.