Лечението на всички видове рак

д-р Хулда Кларк
Издател: “Доктор Натура”
Цена: 25.00 лв

 

Включени са над 100 истории на
излекувани хора плюс описание на два революционни
електронни прибора – единият за поставяне на диагноза и проследяване на резултатите, а другият за „зепинг“
(унищожаване) на паразитите и бактериите!

купи онлайн

Цитати от книгата:

Хулда Регер Кларк започва своето следване по биология в университета в Саскатшелан, Канада, където тя става бакалавър по Хуманитарни науки с отличие и магистър по Хуманитарни науки с високо академично отличие. След две години следване в университета „Макгил“ тя започва да посещава университета в Минесота, където следва биофизика и физеология на клетката. Тя получава докторската си степен по физеология през 1958 година. През 1979 г. тя прекратява научноизследователската си работа, спонсорирана от американското правителство и започва да дава частни консултации на пълен работен ден. Единадесет години по-късно тя открива следи, които я водят към причината за възникване на рака. Днес д-р Кларк поставя пред Вас своите последни заключения, съвети за излекуване от рак, своите резултати и методи.
Четете и оздравейте!

На вниманието на читателя:

„Твърденията и заключенията в тази книга са мои и ако няма някакви други указания, те си остават само мои. Те се основават на моя научноизследователска работа и изучаването на конкретни случаи при мои пациенти. Имайте пред вид обаче, че всеки човек е уникален и може да отговори по различен начин на лечебните методи, описани в тази книга. Ние препоръчваме дозировки, когато считаме това за правилно. Помнете, че ние всички сме различни и всяко ново лечение трябва да се прилага внимателно и разумно. Лечебните методи, описани тук нямат за цел да заменят други форми на лечение на медицина. Моля, чувствайте се свободни да се консултирате с лекуващия ви лекар или друг здравен специалист.“
Хулда Регер Кларк

Днес ракът може не само да бъде лекуван, но и ИЗЛЕКУВАН.

Ние не сме свикнали да мислим за излекуване на рака. Считаме, че единствената възможност е ремисията. Тази книга обаче е посветена не на ремисията, а на излекуването. То стана възможно поради откриването на истинската причина за развитието на рак, което аз направих през 1990г. Причината е един паразит, данни за наличието на който аз установявам при всеки случай на рак, независимо от вида му.

………………

Унищожаването на всички паразити и техните ларвени стадии едновременно с изключването на изопропиловия алкохол и канцерогените от живота на пациентите води до бързо възстановяване, което става видимо за по-малко от една седмица. Ракът би могъл да бъде ликвидиран за много кратко време, ако се прочистят от метили селскостопанските животни и домашните любимци и се мониторират за
разтворители всички храни и фуражи. За обратното развитие на туморите е много важно да се преустанови консумирането на микотоксини и излагането на действието на мед, кобалт и ванадий.
Стадии от развитието на чревния метил се намират в кръвта, кърмата, слюнката, спермата и урината и могат да бъдат видени директно на ниското увеличение на светлинния микроскоп. От това следва, че този паразит може да се предава по полов път, а също и при целувки по устата и кърмене. Реципиентът обаче ще развие рак, само ако в организма му се е натрупал изопропилов алкохол. Честият микробен вид Clostridium отделя изопропилов алкохол в храносмилателния тракт, а при зъболечение – и в устната кухина. Използването на бетаин като хранителна добавка и премахването на пломбите оправя нещата.
Много години ние вярвахме, че ракът е различен от другите болести. Вярвахме, че ракът се държи като огън – щом веднъж се разгори, не можеш да го спреш. Ето защо той трябва да се изреже, да се облъчва с рентгенови лъчир докато загине или да се разруши с химически вещества всяка ракова клетка в тялото, тъй като тя не може да стане отново нормална. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-ПОГРЕШНО! Ние вярвахме също, че различните видове рак като например левкемията и ракът на гърдата имат различни причини. И това е погрешно!
В тази книга вие ще видите, че всички видове рак са подобни. Всички те се причиняват от един паразит. От един единствен паразит! И той се нарича човешки чревен метил. Ако унищожите паразита, ракът изчезва веднага. Тъканите стават отново нормални. За да се разболеете от рак, трябва да имате този паразит в тялото си.

………………

Трябва непременно да направите три неща:
1. Унищожете паразита и всички негови стадии.
2. Спрете притока на изопропилов алкохол в
тялото си.
3. Отмийте металите, токсините и бактериите от тялото си, за да се почувствате добре.

Добрата новина за вас е, че три билки могат да ви избавят от 100 различни паразита и то с по-малко главоболие! Без гадене, без нежелано взаимодействие с други лекарства, които може би вземате!

Твърде фантастично ли звучи това? Или твърде добре, за да е истина? Това са подаръци на природата за човека. Тези билки са:
– Обвивки (шлюпки) от плодовете на черен орех(от дърво черен орех)
– Пелин (от храст Аг1ет1з1а)
– Карамфил (от карамфилово дърво)

Тези три билки трябва да се използват заедно. Шлюпките от черен орех и пелинът убиват както възрастните индивиди, така и стадиите на развитие на поне 100 паразитни видове. Карамфилът убива яйцата.
Ще се избавите от паразитите само, ако използвате трите билки заедно. Ако унищожите само възрастните индивиди, не след дълго миниатюрните стадии и яйцата ще се превърнат във възрастни. Ако
унищожите само яйцата, милионите стадии, намиращи се вече в тялото ви, скоро ще се превърнат във възрастни и ще започнат да снасят яйца. Трите билки са съставки на едно единно лечение.
Приемани заедно, трите билки, могат да излекуват малигнените заболявания.

Зепинг на паразитите

Въпреки че билковата Програма за унищожаване на паразитите е високо ефективна срещу паразитите, те трябва да се подложат на унищожение и с електричество. Всеки от тези методи си има област на най-висока ефективност.
Можете сами да си изработите зепер или да си го закупите. Източникът на енергия за този уред е 9 волтова батерия. При провеждане на зепинга, някои хора чувстват леко пощипване, а други не
усещат нищо. След седем минути се прави 20 минутна почивка, през която вирусите и бактерии те напускат мъртвите паразити. След това се провежда втори зепинг и се прави отново почивка от 20 до 40 минути. Следва трети, последен зепинг.
След трикратния зепинг са унищожени всички вируси, бактерии и паразити, включително метилите, които са могли да бъдат достигнати. Остават малко на брой трудни за достигане паразити, скрити в жлъчни и бъбречни камъни, абсцеси и чревното съдържимо. Повишаването на волтажа не решава този проблем. Паразитите, намиращи се на тези места, могат да бъдат достигнати само от 2 чаени лъжички Свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех.
Поради тази причина се налага използването на двата метода.

Comments are closed.