КОНОП КЪМПЛИЙТ С 10% КАНАБИДИОЛ – CBD 10 %

10 ml
Хранителна добавка
Цена: 136.00 лв

Продукт на Австрия.

купи онлайн

Канабидиолът е извлечен чрез екстракция с въглероден диоксид (СО2). Внимателния метод на екстракция с въглероден диоксид – СО2, допринася за много богат екстракт от коноп, съдържащ множество полезни натурални съставки. Пълноценният състав на това масло подкрепя сърдечно-съдовата / кръвоносната система и помага за осигуряване на нормална функция на имунната система.

Съставки: Масло от семената на индустриален коноп (Cannabis sativa): 54% (5405 mg); екстракт от семената на коноп: 46% (4590 mg).
Екстрактът е получен чрез екстракция с въглероден диоксид (СО2).
Kоличество CBD/CBDa (канабидиол/канабидиол-киселина): 1000 mg.

Предназначение: Подкрепя имунната система. Конопът е богат на минерални вещества, флавоноиди, терпентини, канабиноиди.

Препоръчителна доза за дневен прием: 2 пъти на ден до 3 пъти на ден по 5 капки. Препоръчителната максимална дневна доза (15 капки) съдържа масло от семената на индустриален коноп (Cannabis sativa): 300 mg, екстракт от семената на коноп: 255 mg; количество CBD/CBDa (канабидиол/канабидиол-киселина): 55,5 mg.
Максималната препоръчителна доза от 15 капки не бива да бъде надвишавана!

Указания за употреба: Приемайте 2 пъти на ден до 3 пъти на ден по 5 капки.

Предупреждение: Канабидиолът в нашия продукт НЕ е психоактивно вещество! За направата на тази хранителна добавка е използван сорт индустриален коноп, при който психоактивната съставка THC (тетрахидроканабинол) е елиминирана чрез процеса на култивиране. Нашият продукт е обект на строги текущи проверки, които гарантират, че продуктът съдържа по-малко от 0,2% тетрахидроканабинол, както се изисква от закона.
Да се използва след консултация със специалист при хора, които са след възстановителни следоперативни терапии; при химио- и лъчетерапия.

Продуктът не е лекарствено средство! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Възможна е индивидуална непоносимост към компонентите на добавката.

Условия на съхранение: В сухо, защитено от светлина място, при стайна температура от 5 до 25° С.

Производител: Deep Nature Project GmbH, Bahngasse 27, Gols Austria,
сайт: http://www.medihemp.at

Ексклузивен вносител за България: “Др. БИОМАСТЕР” ООД, гр. София, ул. Лайош Кошут 24, офис 8;
е-mail: office@drbiomaster.com; тел./факс: 02/952 34 49

Нетно количество: 10 ml

Comments are closed.