Събития

Предстоящи събития на фирма “Доктор Биомастер”

15 февруари – Безплатни консултации по повод Международен ден на децата с рак

15 февруари - Безплатни консултации по повод Международен ден на децата с ракНа 15 февруари отбелязваме Международен ден на децата с рак. Международният ден на децата, болни от рак, е глобална кампания за повишаване осведомеността относно рака в детска възраст. Dr. Biomaster се включва в инициативата, с цел да изрази подкрепа към децата и юношите, които се борят с болестта, както и към техните родители.
По случай Международния ден на децата с рак – 15 февруари, Dr. Biomaster отваря врати за безплатни консултации за онкоболни деца и техните родители във всички свои кабинети в цялата страна.
Период на кампанията – от 15 до 22 февруари 2018 г.

Повече

31 март – Обучителен семинар по микотерапия

31 март – Обучителен семинар по микотерапияКаним Ви да присъствате на обучителен семинар, организиран от Общество по лекарствените гъби България. Официален спонсор на Обществото е Dr. Biomaster.
Семинарът ще се проведе на 31 март 2018 г. от 9:00 ч. до 17:00 ч.
Участие в семинара могат да вземат само лица с медицинско образование: лекари, медицински сестри, среден медицински персонал, фармацевти.

Повече

8-30 ноември – Безплатни консултации за профилактика на рак на простатата

8-30 ноември – Безплатни консултации за профилактика на рак на простатата Карциномът на простатата заема трето място по честота сред мъжете след този на белите дробове и кожата. В България по данни на Националния раков регистър през 2013 г. са регистрирани 2825 нови случая на заболяването, което бележи ръст от 60% за последните 10 години.
В периода 8-30 ноември 2017 г. можете да се възползвате от безплатна консултация за профилактика на рак на простатата в някои от нашите кабинети в страната.

Повече

19-21 октомври – Форум “Здраве и красота”

19-21 октомври – Форум “Здраве и красота” На 19-ти, 20-ти и 21-ви октомври 2017 г. (четвъртък, петък и събота), по време на традиционния форум “Здраве и Красота” в централни Хали – София, фирма Dr. Biomaster ще участва със специален щанд, на който може да се запознаете с продуктите и книгите, които издаваме.
Всеки посетител на щанда ни ще получи компетентна консултация от наш консултант и ще може да се възползва от атрактивни отстъпки на избрани продукти за здраве.

Повече

10-17 октомври – Безплатни консултации

Ракът на млечната жлеза е най-разпространеното злокачествено заболяване при жените и е на второ място по смъртност.
В България годишно над 1000 жени са диагностицирани с рак на гърдата и процентът на заболеваемостта не спада.
В периода 10-17 октомври 2017 г. можете да се възползвате от безплатна консултация в някои от нашите кабинети в страната.

Повече

2-4 юни – Изложение Мисия Здраве

2-4 юни - Изложение Мисия ЗдравеПетото издание на изложение„Мисия Здраве” ще се проведе от 2-ри до 4-ти юни 2017 г. на едно от най-комуникативните места в София – Княжеската градина (в пространството пред Паметника на съветската армия). Фирма Др. Биомастер за поредна година ще бъде един от най-важните изложители там. На щанд 4.8 ще представим новости от света на природната медицина.

Повече

17-19 май – Изложение Булмедика/Булдентал

17-19 май – Изложение Булмедика/Булдентал На 17, 18 и 19ти май 2017 г. фирма Dr. Biomaster ще участва на едно от най-големите медицински изложения в България – „Булмедика/Булдентал“. Изложението ще се проведе в Интер Експо Център – София. По време на изложението ще можете да се възползвате от 20% намаление на всички продукти и 30% намаление на всички книги, изложени на щанда.

Повече

8-9 април – Фестивал “Здравей Здраве” в гр. Пловдив

8-9 април – Изложение  Фестивал Здравей Здраве На 8 и 9 април 2017 г. фирма Др. Биомастер взе активно участие в осмото издание на фестивала за здравословен начин на живот “Здравей здраве” в гр. Пловдив. Началото на този форум е поставен още през 2010 година, а това издание се проведе под мотото “Даровете на земята”. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти и други, които представляват един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето. Тази година консултантите на фирма Др. Биомастер имаха честта да бъдат част от това прекрасно събитие!

Повече

8-9 април – Изложение “Зона Здраве” в гр. Бургас

8-9 април – Изложение Зона Здраве На 8 и 9 април 2017 г. консултантите на Др. Биомастер участваха във второто издание на изложението “Зона Здраве” в МОЛ “Галерия Бургас”. “Зона Здраве” е авторски проект на Институт за здравно образование. Това, което отличава събитието от други подобни изложения, е разчупената концепция и висока оценка от страна на посетители и институции.

Повече

18 март – Обучителен семинар по микотерапия

18 март – Обучителен семинар по микотерапия Каним Ви да присъствате на обучителен семинар, организиран от Общество по лекарствените гъби България. Официален спонсор на Обществото е Dr. Biomaster.
Семинарът ще се проведе на 18 март 2017 г. от 10:00 ч. до 18:00 ч.
Това е първият семинар в България с широко отворени врати за лекари с всякакви специалности, хомеопати, фитотерапевти, специалисти, работещи с био-резонансна апаратура и използващи всякакви други методи на комплементарната медицина.
На този семинар организаторите канят и не-лекари: натуропати, йога-инструктури и други специалисти, които са със засилен интерес към природната медицина и здравеопазването.

Повече

9-11 март – Форум “Здраве и красота”

9-11 март – Форум “Здраве и красота” На 9-ти, 10-ти и 11-ти март 2017 г. (четвъртък, петък и събота), по време на традиционния форум “Здраве и Красота” в централни Хали – София, фирма Dr. Biomaster ще участва със специален щанд, на който може да се запознаете с продуктите и книгите, които издаваме.
Освен това можете да се възползвате от специална отстъпка от 20% на избрани продукти за здраве и да получите специален код за 10% намаление при поръчка от нашия онлайн-магазин www.herbs-doctor.com.

Повече

15-16 декември – Форум “Здраве и красота”

15-16 декември – Форум “Здраве и красота” На 15-ти и 16-ти декември 2016 г. (четвъртък и петък), по време на традиционния форум “Здраве и Красота” в централни Хали – София, фирма Dr. Biomaster ще участва със специален щанд, на който може да се запознаете с продуктите ни и книгите, които издаваме.
Освен това можете да се възползвате от специална отстъпка от 20% на избрани продукти за здраве и да получите специален код за намаление при поръчка от нашия онлайн-магазин www.herbs-doctor.com.

Повече

13-16 октомври – Изложение за красота и здраве

13-16 октомври – Изложение за красота и здраве От 13 до 16 октомври в Sofia Ring Mall ще се проведе специално изложение за здраве и красота „Health & Beauty Expo“ с участието на Dr. Biomaster!
На изложението ще присъстваме със собствен щанд! Ще бъдат показани и други изложители от различни здравни институции, клиники, лаборатории за диагностика, фармацевтични предприятия, центрове за алтернативна медицина и др.
Всеки посетител на щанда ни по време на изложението ще получи специални отстъпки, ваучери и ще може да участва в лотарията за подарък от нас!

Повече

13-15 октомври – Изложение за спорт и здравословен начин на живот

Изложение за спорт и здравословен начин на животАко сте вносители, търговци на едро и дребно, доставчици от търговски вериги, представители на спортни дружества и федерации, проектанти, архитекти, инвеститори, специалисти от строителни фирми, собственици и управители на медицински заведения, фитнес и SPA центрове, хотели, ресторанти, къщи за гости и хижи, туристически дружества, ако работите в биомагазини или дрогерии или имате интерес към спорта и здравословния начин на живот ви каним да ни посетите на “Изложение за спорт и здравословен начин на живот”. Изложението ще е разположено в сграфата на ЦУМ, гр. София.

Повече

9 октомври – Софийски маратон

9 октомври – Софийски маратон Маратонът на София започва своята история през далечната 1983 г. и се провежда ежегодно. На 9 октомври 2016 г. ще се състои 33-то поредно издание, като дистанциите са 3 км, 10 км, 21 км и 42 км.
Тази година, Др. БИОМАСТЕР ООД е един от спонсорите на събитието.

Повече

1 октомври – Фестивал на културата и здравето

1 октомври – Фестивал на културата и здравето На 1 октомври 2016 г. (събота) от 14:30 часа в Експозиционен център „Флора”, ще бъде изнесена изключително интересна лекция на тема „Природни методи в борбата с рака“.
На присъстващите ще бъде поднесена информация за отличните резултати, които са постигнати при онкоболни пациенти, както и ще бъдат представени примери от практиката.

Като гости ще присъстват двама пациенти, на които натуралната терапия е помогнала да се преборят с рака. Посетителите ще могат да разговарят с тях и да им задават въпроси.

Поканени на лекцията са всички онкоболни пациенти от Бургас и околността, техните близки и приятели, както и всички, които се интересуват от природната медицина.

Повече

10-12 юни – Изложение Мисия Здраве

10-12 юни - Изложение Мисия ЗдравеЧетвъртото издание на „Мисия Здраве” ще се проведе от 10-ти до 12-ти юни 2016 г. на едно от най-комуникативните места в София – Княжеската градина (в пространството пред Паметника на съветската армия). Изложението ще е разположено буквално на метри от изхода на метростанция “СУ Св. Климент Охридски”.

Повече

19 май – Европейският ден за борба със затлъстяването

19 май - Европейският ден за борба със затлъстяванетоДнес – 19 май, отбелязваме Европейския ден за борба със затлъстяването. Мисията му е да създаде по-здрава Европа, като значително намали броя на гражданите в ЕС със заболявания и преждевременна смърт, свързани с наднорменото тегло и затлъстяването.

Повече

Др. Биомастер Ви пожелава весело изкарване на великденските празници!

Др. Биомастер Ви пожелава весело изкарване на великденските празници! Доктор Биомастер честити на своите пациенти, клиенти и приятели един от най-големите християнски празници – Великден и ви поднася специална великденска изненада! Единствено сега, от 26.04.16 до вторник, 03.05.16 (включително), във всички наши магазини за висококачествена природна медицина в градовете София, Пловдив, Стара Загора и Бургас, както и на уебсайта https://herbs-doctor.com, нашите клиенти ще имат възможността да се възползват от страхотно намаление от до 30 % на избрани продукти за здраве!

Повече

7 АПРИЛ – СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО С МОТО „ДА ПОБЕДИМ ДИАБЕТА“

7 АПРИЛ - СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО С МОТО „ДА ПОБЕДИМ ДИАБЕТА“Международният ден на здравето се чества от 1950 г. Датата е избрана с основаването на Световната здравна организация през 1948 г. По традиция от 6 февруари 1964 г., у нас денят се чества и като Ден на здравния работник – празнуват всички работещи в сферата на здравеопазването.

Повече

„III-то Общо събрание на Общество по лекарствените гъби България“

„III-то Общо събрание на Общество по лекарствените гъби България“Третото регулярно събрание на лекарите-членове на Общество по лекарствените гъби България се проведе на 26.03.2016 г. в гр. София.
Dr. Biomaster е генерален спонсор на Обществото.

Повече

ИНИЦИАТИВА НА ДОКТОР БИОМАСТЕР ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕЦАТА С РАК

ИНИЦИАТИВА НА ДОКТОР БИОМАСТЕР ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕЦАТА С РАКНа днешния 15 февруари отбелязваме Международен ден на децата с рак. Ракът е основната причина за смъртност сред децата на възраст между 5 и 14 години. По случай Международния ден на децата с рак – 15 февруари, Доктор Биомастер подарява натурални продукти за 3-месечна терапия за възстановяване имунитета на три онкоболни деца.

Повече

„Ден на отворените врати“ по случай „Европейската седмица за предпазване от рак на маточната шийка“

„Ден на отворените врати“ по случай „Европейската седмица за предпазване от рак на маточната шийка“Фирма Др.Биомастер съвместно с „Общество по лекарствените гъби България“ обявяват „Ден на отворените врати“ по случай „Европейската седмица за предпазване от рак на маточната шийка“ – 24-30 януари 2016 г.
Каним всички дами, които са заинтересувани от темата да дойдат на кратка среща с нас в петък, 29.01.2016 от 9 до 18:30 часа.
С радост ще посрещнем всички лекари, хомеопати и натуропати, които искат да научат повече за нашите продукти, свързани с борбата с рака.

Повече