Събития

Предстоящи събития на фирма “Доктор Биомастер”

17-20 септември – XXIII Национална гинекологична конференция

17-20 септември – XXIII Национална гинекологична конференция От 17-ти до 20-ти септември 2020 г. в к.к. Боровец, хотел “Рила” ще се проведе „XXIII Национална гинекологична конференция”.

Посетете нашия щанд на изложение „Мисия Здраве” и ще можете да се възползвате от предвидените намаления.

Ще Ви очакваме!

Повече

 

4-5 юли – Фестивал „Еко семейство“

4-5 юли – Фестивал „Еко семейство“ На 4 и 5 юли 2020 г. от 10:00 часа в Експозиционен център Флора Бургас. в гр. Бургас ще се проведе фестивал „Еко семейство“.

Посетете нашия щанд на фестивал „Еко семейство“ и ще можете да се възползвате от предвидените намаления.

Ще Ви очакваме!

Повече

 

12-13 октомври – Фестивал „Здравей, Здраве!“

12-13 октомври – Фестивал „Здравей, Здраве!“ На 12 и 13 октомври 2019 г. от 10:00 часа в Народни читалище „Климент Охридски – 1858”, бул. Цар Симеон Велики 156 в Стара Загора ще се проведе за трети път фестивалът „Здравей, Здраве!“.

Посетете нашия щанд на фестивал „Здравей, Здраве!“ и ще може да се възползвате от продукти с 20% отстъпка и книги с 30% отстъпка.

Ще Ви очакваме!

Повече

 

12-13 октомври – Експозиционен форум „Вселена Здраве“

12-13 октомври – Експозиционен форум „Вселена Здраве“ Форум „Вселена Здраве“ ще се проведе на 12-ти и 13-ти октомври 2019 г. в гр. Варна, Делта Планет Мол. По време на изложението ще бъдат представени натурални продукти, свързани с нашето здраве.

Посетете нашия щанд на изложение „Вселена Здраве” и ще може да се възползвате от продукти с 20% отстъпка и книги с 30% отстъпка.

Ще Ви очакваме!

Повече

 

27-29 септември – Изложение „Мисия Здраве“

27-29 септември – Изложение Мисия Здраве Седмото издание на „Мисия Здраве” ще се проведе от 27-ми до 29-ти септември 2019 г. на едно от най-комуникативните места в София – Княжеската градина (в пространството пред Паметника на съветската армия). Изложението ще е разположено буквално на метри от изхода на метростанция “СУ Св. Климент Охридски”.

Повече

 

24-26 май – „Новости в онкологията – III част. Диагностика и лечение на рецидивиращите и метастазирали тумори“

„Новости в онкологията - III част. Диагностика и лечение на рецидивиращите и метастазирали тумори“ Събитието ще се проведе в периода 24 -26 май 2019 г. в хотел РИУ Хелиос Парадайз, к. к. Слънчев бряг и на него ще бъдат събрани водещи специалисти в областта на онкологията, лекари и професионалисти по здравни грижи, чиито интереси и практика са в тази област.

Фирма “Доктор Биомастер” ще бъде представена от един от своите лекари и един от управителите.

Повече

 

10 май – Представяне на фирма „Доктор Биомастер“ пред УМБАЛ “Д-р Георги Странски” – Плевен

10 май - Десети юбилеен научно-практически форум за специалисти по здравни грижи в Медицински университет - гр. Плевен В петък, на 10 май 2019 г. Доктор Биомастер ООД има честта да участва на Десети юбилеен научно-практически форум за специалисти по здравни грижи в Медицински университет – гр. Плевен.

Доктор Диана Дякова от нашия екип изнесе вълнуваща лекция в зала “Магнум” на университета по отношение на терапията с канабидиол ( CBD ) и други природни средства при различни заболявания.

Повече

 

20 април – „Свободата да бъдеш“ – гр. София

20 април 2019 г. „Свободата да бъдеш“ - гр. София На 20-ти април 2019 г. ще се проведе четиринадесетото издание на фестивала „Свободата да бъдеш” в Интер Експо и Конгресен Център на бул. Цариградско шосе 147 – София. Фирма Dr. Biomaster ще участва със специален щанд, на който може да се запознаете с продуктите и книгите, които издаваме.

Всеки посетител на щанда ни ще получи компетентна консултация от наш консултант и ще може да се възползва от атрактивни отстъпки на избрани продукти за здраве.

Ще Ви очакваме!

Повече

 

19-21 април – „Здравей, Здраве“ – гр. Пловдив

19-21 април  „Здравей, Здраве“ - гр. Пловдив Десетото издание на фестивала „Здравей, Здраве” в Пловдив ще се проведе на 19-21 април 2019 г. в . Фестивалът информира за и провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, представя естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, стимулира използването на здравословни стоки и услуги.

За поредна година консултантите на фирма Др. Биомастер ще имат честта да бъдат част от това прекрасно събитие!
На нашия щанд ще може да направите поръчки и да се възползвате от предвидените намаления.

Входът е свободен. Очакваме Ви!

Повече

 

6-7 април – „Зона Здраве“ – гр. Бургас

6-7 април - „Зона Здраве“ - гр. Бургас Четвъртото издание на форум „Зона Здраве“ – Бургас ще се проведе на 6-ти и 7-ми април 2019 година в МОЛ Бургас Плаза, ниво 0. Акцент на тазгодишното изложение е женското здраве, превенцията и ранната диагностика на онкологичните заболявания.

Всеки посетител на щанд с номер 3.8 ще получи компетентна консултация от наш консултант и ще може да се възползва от атрактивни отстъпки на избрани продукти за здраве.

Ще Ви очакваме!

Повече

 

4-8 февруари – Безплатни консултации

4-8 февруари – Безплатни консултации По повод Световния ден за борба с рака, Доктор Биомастер обявява дни на отворените врати с безплатни консултации до 08. февруари 2019г. в кабинетите си в градовете София, Пловдив, Стара Загора и Бургас.

Моля, запазете си час предварително.

Повече

 

„Иновации и добри практики в здравния сектор 2018“ с участието на Dr. Biomaster в гр. София

„Иновации и добри практики в здравния сектор 2018“ Петото издание на конференцията „Иновации и добри практики в здравния сектор“ ще се проведе на 6 ноември 2018 г.
Конференцията е посветена на здравния сектор и проблемите в здравеопазването в България. Здравеопазването е един от растящите сектори на икономиката. Именно в здравните услуги и фармацията се срещат най-високите технологии и най-новите научни изобретения.

Всеки посетител на щанда ни ще получи компетентна консултация от наш консултант и ще може да се възползва от атрактивни отстъпки на избрани продукти за здраве.

Повече

 

Фирма „Доктор Биомастер“ засади нова гора край София

Фирма „Доктор Биомастер“ засади нова гора край София Като част от социалните инициативи, в които избрахме да участваме тази година по повод 15-та годишнина от основаването на компанията, на 27.10.2018г. екипът на „Доктор Биомастер“ се включи в инициативата на Столична община „Новата гора на София“ (novatagora.bg).

В съботния ден екипът ни успя да засади над 200 фиданки на ароматни дръвчета от вида липа и акация в района на ж.к. Суходол. Засаждането през целия ден бе ръководено от директорите на компанията – г-н Гочо Гочев и Делян Гочев.

Сърдечно благодарим на Столична община за отличната организация! Благодарим и на всички доброволци, които се включиха заедно с нас!

Повече

 

17-20 октомври – „Медикус, Денто, Галения 2018“ в гр. Пловдив

17-20 октомври – Медикус, Денто, Галения 2018 в гр. Пловдив Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения“ ще се проведе от 17-ти до 20-ти октомври на Международен панаир, Пловдив. По време на най-авторитетният форум на индустрията за здравето в България производители и търговци от бранша ще представят модерно оборудване, медицинска и стоматологична техника, консумативи, лекарствени средства, хранителни добавки и др.

Всеки посетител на щанда ни ще получи компетентна консултация от наш консултант и ще може да се възползва от атрактивни отстъпки на избрани продукти за здраве.

Ще Ви очакваме!

Повече

 

13-14 октомври Фестивал „Здравей, Здраве” в гр. Стара Загора

13-14 октомври Фестивал „Здравей, Здраве” в гр. Стара Загора Второто издание на фестивала „Здравей, Здраве” в Стара Загора ще се проведе на 13-14 октомври 2018 г. в Народно читалище “Климент Охридски”.
Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве.

За поредна година консултантите на фирма Др. Биомастер ще имат честта да бъдат част от това прекрасно събитие!
На нашия щанд ще може да направите поръчки и да се възползвате от предвидените намаления.

Входът е свободен. Очакваме Ви!

Повече

 

11-14 октомври – Цветен базар „Флора Есен” в гр. Бургас

11-14 октомври – Цветен базар „Флора Есен” в гр. Бургас Четвъртото издание на цветния базар „Флора Есен” ще се проведе от 11 до 14 октомври 2018 г. в Експозиционен център „Флора”. По традиция на базара ще има обособени зони за био продукти. Така освен, че можете да се насладите на красотата на цветята и да почерпите идеи за украса на дома, градината и офиса, ще можете да получите професионални съвети за приложението на натурални продукти за здраве.

На нашия щанд ще присъстват нашите специалисти – лекари и натуропати, които ще Ви демонстрират продуктите, с които работим.
Ще може да направите поръчки и да се възползвате от предвидените намаления.

Ще Ви очакваме!

Повече

 

15 септември – 15 октомври: Дарителска кампания на “Др. Биомастер”

15 септември - 15 октомври: Дарителска кампания на Др. Биомастер През 2018 година фирма Dr. Biomaster отбелязва своята 15 годишнина, като на 15 септември започва кампания с цел подкрепа на децата с рак в България!
В тази връзка, компанията ще дари 15% от продажбите за периода 15.09.2018 – 15.10.2018 г. на продукти с логото на Др. Биомастер за закупуване на апарат – инфузомат за Клиника по клинична хематология и онкология в УМБАЛ “Царица Йоанна – ИСУЛ” – гр. София. По случай кампанията “Доктор Биомастер” ще предлага в продължение на 1 месец безплатни консултации на родителите на онкоболни деца в кабинетите в страната.

ПОДКРЕПЕТЕ „ДОКТОР БИОМАСТЕР“ В КАМПАНИЯТА ЗА ДЕЦАТА, ЧИИТО ЖИВОТ Е БИЛ ДОКОСНАТ ОТ РАКА!

Благодарим Ви!

Повече

 

30 юни – 15 години “Др. Биомастер”

30 юни - 15 години Др. Биомастер На 30-ти юни 2018 година “Dr. Biomaster” отбелязва 15 години от основаването си!
За този период компанията успя да наложи в България микотерапията (терапия с лекарствени гъби) – древна наука от Азия, и съвместно с Германското общество по Микотерапия обучи десетки специалисти от цялата страна как да работят с широкоспектърните екстракти и прахове от лекарствени гъби!
Повече от 15 000 пациенти са се възползвали от нашите услуги през годините.
“Dr. Biomaster” пожелава на всички свои приятели, колеги и пациенти много здраве и успехи!
Благодарим Ви!

Повече

 

Изложение „Мисия Здраве 2018”

Изложение „Мисия Здраве 2018” Шестото изложение „Мисия Здраве” ще се проведе от 1-ви до 3-ти юни 2018 г. в гр. София, пред Паметника на съветската армия. Изложението ще е разположено на метри от изхода на метростанция “СУ Св. Климент Охридски”. Фирма Др. Биомастер за поредна година ще бъде един от най-важните изложители там.
На щанд 6.5 ще представим новости от света на природната медицина.
Ще Ви очакваме!

Повече

 

17-20 май – СПОРТ ФЕСТ – Фестивал на здравето и спорта – гр. Бургас

17-20 май – СПОРТ ФЕСТ – Фестивал на здравето и спорта – гр. Бургас Dr. Biomaster Ltd. официално Ви кани на своя щанд с номер 7 А на “СПОРТ ФЕСТ” фестивал на здравето и спорта, който ще се проведе на 17 май четвъртък -20 май неделя 2018 година на площад Тройката в гр. Бургас.

На нашия щанд ще присъстват нашите специалисти – лекари и натуропати, които ще Ви демонстрират продуктите, с които работим.
Ще може да направите поръчки и да се възползвате от предвидените намаления.
Ще Ви очакваме!

Повече

 

16-18 май – Изложение “Булмедика 2018”, гр. София

16-18 май - Изложение Dr. Biomaster Ltd. официално Ви кани на своя щанд с номер С9, в Зала 1 на Изложение “Булмедика 2018”, което ще се проведе на 16, 17 и 18 Май 2018 г. от 09:30 до 18:00 часа в Международен Изложбен център, с адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 147.
На нашия щанд ще присъстват нашите специалисти – лекари и натуропати, които ще Ви демонстрират продуктите, с които работим.
Ще може да направите поръчки и да се възползвате от предвидените намаления.
Ще Ви очакваме!

Повече

 

21-22 април – Изложение „Зона Здраве“ гр. Бургас

21-22 април - Покана за изложение „Зона Здраве“ гр. БургасНа 21-ви и 22-ри април 2018 г. ще се проведе най-мащабното здравно събитие за Бургас и региона – изложение „Зона Здраве“. Изложението ще се проведе в МОЛ Бургас Плаза, който предлага достатъчно широко пространство за нарастващия брой изложители и посетители.
За нашите посетители ще има промоционални цени на продукти и книги.
Входът е свободен. Очакваме Ви!

Повече

 

21 Април – Фестивал „Свободата да бъдеш”

21 Април - Покана за фестивал „Свободата да бъдеш”, с участието на „Доктор Биомастер”На 21-ви април 2018 г. по време на традиционния фестивал „Свободата да бъдеш” в търговския център на „Софарма бизнес Тауърс“ – София, фирма Dr. Biomaster ще участва със специален щанд, на който може да се запознаете с продуктите и книгите, които издаваме.
Всеки посетител на щанда ни ще получи компетентна консултация от наш консултант и ще може да се възползва от атрактивни отстъпки на избрани продукти за здраве.
Входът е свободен. Очакваме Ви!

Повече

 

20-21 Април – Фестивал “Здравей Здраве” в гр. Пловдив

20-21 Април - Покана за Фестивал “Здравей Здраве” в гр. ПловдивНа 20 и 21 април 2018 г. фирма Др. Биомастер ще участва в деветото издание на фестивала за здравословен начин на живот “Здравей здраве” в гр. Пловдив. Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве.
За нашите посетители ще има промоционални цени на продукти и книги.
Входът е свободен. Очакваме Ви!

Повече

 

15 февруари – Безплатни консултации по повод Международен ден на децата с рак

15 февруари - Безплатни консултации по повод Международен ден на децата с ракНа 15 февруари отбелязваме Международен ден на децата с рак. Международният ден на децата, болни от рак, е глобална кампания за повишаване осведомеността относно рака в детска възраст. Dr. Biomaster се включва в инициативата, с цел да изрази подкрепа към децата и юношите, които се борят с болестта, както и към техните родители.
По случай Международния ден на децата с рак – 15 февруари, Dr. Biomaster отваря врати за безплатни консултации за онкоболни деца и техните родители във всички свои кабинети в цялата страна.
Период на кампанията – от 15 до 22 февруари 2018 г.

Повече

 

31 март – Обучителен семинар по микотерапия

31 март – Обучителен семинар по микотерапияКаним Ви да присъствате на обучителен семинар, организиран от Общество по лекарствените гъби България. Официален спонсор на Обществото е Dr. Biomaster.
Семинарът ще се проведе на 31 март 2018 г. от 9:00 ч. до 17:00 ч.
Участие в семинара могат да вземат само лица с медицинско образование: лекари, медицински сестри, среден медицински персонал, фармацевти.

Повече

 

8-30 ноември – Безплатни консултации за профилактика на рак на простатата

8-30 ноември – Безплатни консултации за профилактика на рак на простатата Карциномът на простатата заема трето място по честота сред мъжете след този на белите дробове и кожата. В България по данни на Националния раков регистър през 2013 г. са регистрирани 2825 нови случая на заболяването, което бележи ръст от 60% за последните 10 години.
В периода 8-30 ноември 2017 г. можете да се възползвате от безплатна консултация за профилактика на рак на простатата в някои от нашите кабинети в страната.

Повече

 

19-21 октомври – Форум “Здраве и красота”

19-21 октомври – Форум “Здраве и красота” На 19-ти, 20-ти и 21-ви октомври 2017 г. (четвъртък, петък и събота), по време на традиционния форум “Здраве и Красота” в централни Хали – София, фирма Dr. Biomaster ще участва със специален щанд, на който може да се запознаете с продуктите и книгите, които издаваме.
Всеки посетител на щанда ни ще получи компетентна консултация от наш консултант и ще може да се възползва от атрактивни отстъпки на избрани продукти за здраве.

Повече

 

10-17 октомври – Безплатни консултации

Ракът на млечната жлеза е най-разпространеното злокачествено заболяване при жените и е на второ място по смъртност.
В България годишно над 1000 жени са диагностицирани с рак на гърдата и процентът на заболеваемостта не спада.
В периода 10-17 октомври 2017 г. можете да се възползвате от безплатна консултация в някои от нашите кабинети в страната.

Повече

 

2-4 юни – Изложение Мисия Здраве

2-4 юни - Изложение Мисия ЗдравеПетото издание на изложение„Мисия Здраве” ще се проведе от 2-ри до 4-ти юни 2017 г. на едно от най-комуникативните места в София – Княжеската градина (в пространството пред Паметника на съветската армия). Фирма Др. Биомастер за поредна година ще бъде един от най-важните изложители там. На щанд 4.8 ще представим новости от света на природната медицина.

Повече

 

17-19 май – Изложение Булмедика/Булдентал

17-19 май – Изложение Булмедика/Булдентал На 17, 18 и 19ти май 2017 г. фирма Dr. Biomaster ще участва на едно от най-големите медицински изложения в България – „Булмедика/Булдентал“. Изложението ще се проведе в Интер Експо Център – София. По време на изложението ще можете да се възползвате от 20% намаление на всички продукти и 30% намаление на всички книги, изложени на щанда.

Повече

 

8-9 април – Фестивал “Здравей Здраве” в гр. Пловдив

8-9 април – Изложение  Фестивал Здравей Здраве На 8 и 9 април 2017 г. фирма Др. Биомастер взе активно участие в осмото издание на фестивала за здравословен начин на живот “Здравей здраве” в гр. Пловдив. Началото на този форум е поставен още през 2010 година, а това издание се проведе под мотото “Даровете на земята”. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти и други, които представляват един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето. Тази година консултантите на фирма Др. Биомастер имаха честта да бъдат част от това прекрасно събитие!

Повече

 

8-9 април – Изложение “Зона Здраве” в гр. Бургас

8-9 април – Изложение Зона Здраве На 8 и 9 април 2017 г. консултантите на Др. Биомастер участваха във второто издание на изложението “Зона Здраве” в МОЛ “Галерия Бургас”. “Зона Здраве” е авторски проект на Институт за здравно образование. Това, което отличава събитието от други подобни изложения, е разчупената концепция и висока оценка от страна на посетители и институции.

Повече

 

18 март – Обучителен семинар по микотерапия

18 март – Обучителен семинар по микотерапия Каним Ви да присъствате на обучителен семинар, организиран от Общество по лекарствените гъби България. Официален спонсор на Обществото е Dr. Biomaster.
Семинарът ще се проведе на 18 март 2017 г. от 10:00 ч. до 18:00 ч.
Това е първият семинар в България с широко отворени врати за лекари с всякакви специалности, хомеопати, фитотерапевти, специалисти, работещи с био-резонансна апаратура и използващи всякакви други методи на комплементарната медицина.
На този семинар организаторите канят и не-лекари: натуропати, йога-инструктури и други специалисти, които са със засилен интерес към природната медицина и здравеопазването.

Повече

 

9-11 март – Форум “Здраве и красота”

9-11 март – Форум “Здраве и красота” На 9-ти, 10-ти и 11-ти март 2017 г. (четвъртък, петък и събота), по време на традиционния форум “Здраве и Красота” в централни Хали – София, фирма Dr. Biomaster ще участва със специален щанд, на който може да се запознаете с продуктите и книгите, които издаваме.
Освен това можете да се възползвате от специална отстъпка от 20% на избрани продукти за здраве и да получите специален код за 10% намаление при поръчка от нашия онлайн-магазин www.herbs-doctor.com.

Повече

 

15-16 декември – Форум “Здраве и красота”

15-16 декември – Форум “Здраве и красота” На 15-ти и 16-ти декември 2016 г. (четвъртък и петък), по време на традиционния форум “Здраве и Красота” в централни Хали – София, фирма Dr. Biomaster ще участва със специален щанд, на който може да се запознаете с продуктите ни и книгите, които издаваме.
Освен това можете да се възползвате от специална отстъпка от 20% на избрани продукти за здраве и да получите специален код за намаление при поръчка от нашия онлайн-магазин www.herbs-doctor.com.

Повече

 

13-16 октомври – Изложение за красота и здраве

13-16 октомври – Изложение за красота и здраве От 13 до 16 октомври в Sofia Ring Mall ще се проведе специално изложение за здраве и красота „Health & Beauty Expo“ с участието на Dr. Biomaster!
На изложението ще присъстваме със собствен щанд! Ще бъдат показани и други изложители от различни здравни институции, клиники, лаборатории за диагностика, фармацевтични предприятия, центрове за алтернативна медицина и др.
Всеки посетител на щанда ни по време на изложението ще получи специални отстъпки, ваучери и ще може да участва в лотарията за подарък от нас!

Повече

 

13-15 октомври – Изложение за спорт и здравословен начин на живот

Изложение за спорт и здравословен начин на животАко сте вносители, търговци на едро и дребно, доставчици от търговски вериги, представители на спортни дружества и федерации, проектанти, архитекти, инвеститори, специалисти от строителни фирми, собственици и управители на медицински заведения, фитнес и SPA центрове, хотели, ресторанти, къщи за гости и хижи, туристически дружества, ако работите в биомагазини или дрогерии или имате интерес към спорта и здравословния начин на живот ви каним да ни посетите на “Изложение за спорт и здравословен начин на живот”. Изложението ще е разположено в сграфата на ЦУМ, гр. София.

Повече

 

9 октомври – Софийски маратон

9 октомври – Софийски маратон Маратонът на София започва своята история през далечната 1983 г. и се провежда ежегодно. На 9 октомври 2016 г. ще се състои 33-то поредно издание, като дистанциите са 3 км, 10 км, 21 км и 42 км.
Тази година, Др. БИОМАСТЕР ООД е един от спонсорите на събитието.

Повече

 

1 октомври – Фестивал на културата и здравето

1 октомври – Фестивал на културата и здравето На 1 октомври 2016 г. (събота) от 14:30 часа в Експозиционен център „Флора”, ще бъде изнесена изключително интересна лекция на тема „Природни методи в борбата с рака“.
На присъстващите ще бъде поднесена информация за отличните резултати, които са постигнати при онкоболни пациенти, както и ще бъдат представени примери от практиката.

Като гости ще присъстват двама пациенти, на които натуралната терапия е помогнала да се преборят с рака. Посетителите ще могат да разговарят с тях и да им задават въпроси.

Поканени на лекцията са всички онкоболни пациенти от Бургас и околността, техните близки и приятели, както и всички, които се интересуват от природната медицина.

Повече

 

10-12 юни – Изложение Мисия Здраве

10-12 юни - Изложение Мисия ЗдравеЧетвъртото издание на „Мисия Здраве” ще се проведе от 10-ти до 12-ти юни 2016 г. на едно от най-комуникативните места в София – Княжеската градина (в пространството пред Паметника на съветската армия). Изложението ще е разположено буквално на метри от изхода на метростанция “СУ Св. Климент Охридски”.

Повече

 

19 май – Европейският ден за борба със затлъстяването

19 май - Европейският ден за борба със затлъстяванетоДнес – 19 май, отбелязваме Европейския ден за борба със затлъстяването. Мисията му е да създаде по-здрава Европа, като значително намали броя на гражданите в ЕС със заболявания и преждевременна смърт, свързани с наднорменото тегло и затлъстяването.

Повече

 

Др. Биомастер Ви пожелава весело изкарване на великденските празници!

Др. Биомастер Ви пожелава весело изкарване на великденските празници! Доктор Биомастер честити на своите пациенти, клиенти и приятели един от най-големите християнски празници – Великден и ви поднася специална великденска изненада! Единствено сега, от 26.04.16 до вторник, 03.05.16 (включително), във всички наши магазини за висококачествена природна медицина в градовете София, Пловдив, Стара Загора и Бургас, както и на уебсайта https://herbs-doctor.com, нашите клиенти ще имат възможността да се възползват от страхотно намаление от до 30 % на избрани продукти за здраве!

Повече

 

7 АПРИЛ – СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО С МОТО „ДА ПОБЕДИМ ДИАБЕТА“

7 АПРИЛ - СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО С МОТО „ДА ПОБЕДИМ ДИАБЕТА“Международният ден на здравето се чества от 1950 г. Датата е избрана с основаването на Световната здравна организация през 1948 г. По традиция от 6 февруари 1964 г., у нас денят се чества и като Ден на здравния работник – празнуват всички работещи в сферата на здравеопазването.

Повече

 

„III-то Общо събрание на Общество по лекарствените гъби България“

„III-то Общо събрание на Общество по лекарствените гъби България“Третото регулярно събрание на лекарите-членове на Общество по лекарствените гъби България се проведе на 26.03.2016 г. в гр. София.
Dr. Biomaster е генерален спонсор на Обществото.

Повече

 

ИНИЦИАТИВА НА ДОКТОР БИОМАСТЕР ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕЦАТА С РАК

ИНИЦИАТИВА НА ДОКТОР БИОМАСТЕР ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕЦАТА С РАКНа днешния 15 февруари отбелязваме Международен ден на децата с рак. Ракът е основната причина за смъртност сред децата на възраст между 5 и 14 години. По случай Международния ден на децата с рак – 15 февруари, Доктор Биомастер подарява натурални продукти за 3-месечна терапия за възстановяване имунитета на три онкоболни деца.

Повече

 

„Ден на отворените врати“ по случай „Европейската седмица за предпазване от рак на маточната шийка“

„Ден на отворените врати“ по случай „Европейската седмица за предпазване от рак на маточната шийка“Фирма Др.Биомастер съвместно с „Общество по лекарствените гъби България“ обявяват „Ден на отворените врати“ по случай „Европейската седмица за предпазване от рак на маточната шийка“ – 24-30 януари 2016 г.
Каним всички дами, които са заинтересувани от темата да дойдат на кратка среща с нас в петък, 29.01.2016 от 9 до 18:30 часа.
С радост ще посрещнем всички лекари, хомеопати и натуропати, които искат да научат повече за нашите продукти, свързани с борбата с рака.

Повече