Др. БИОМАСТЕР ООД предоставя на Вашето внимание

Предоставяни услуги от фирма

1. Консултация с опитни лекари – микотерапевти (фунготерапевти). Лекарите, които са част от екипа на фирмата, са преминали специални обучения при някои от най-добрите специалисти по микотерапия от Русия и Германия. От 2003 година до днес специалистите на „Др. Биомастер“ упорито изучават различни природни терапии, даващи бърз и категоричен резултат по отношение възстановяване на имунитета на онкологично болни. Благодарение на натрупания опит, те са в състояние да предложат на всеки клиент, който води борба с онкологично заболяване, индивидуално прецизирана схема, съдържаща процедури за детоксикиране на организма и природни имуномодулатори за възстановяване на имунната система.

2. Книги, в които може да намерите повече информация за световно известните природни терапии, с които работят лекарите на фирмата.

3. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ ОТ ЛЕКАРСТВЕНИТЕ ГЪБИ (Medicinal Mushrooms): Шиитаке (Shiitake), Рейши (Reishi), Мейтаке (Maitake), Кордицепс (Cordyceps), Агарикус Блазеи (Agaricus Blazei), Кориолус (Coriolus), Херициум (Hericium), Полипорус (Polyporus), Аурикулатия (Auricularia) и Копринус (Coprinus). Формата предлага както продукти от прах (от плодното тяло на тези гъби), така и екстракти с изключително високо съдържание на активните съставки от лекарствените гъби – полизахаридите. Един от най-известните продукти с бранда Dr.Biomaster е „Имюн Модулатор“, който е съвместим с химио- и лъчетерапия. За повече информация, прочетете книгата “Лечебни гъби против рак и други заболявания”.

4. КАНАБИДИОЛ – CBD с марката „Medihemp”от реномирания австрийски производител Deep Nature Project. Продуктите са едни от най-вискококачествените в Европа. Висока концентрация и стандартизация на активното вещество CBD, екстракти от коноп от биопроизводство.

5. ОРИГИНАЛНИЯ БИЛКОВ ПРОДУКТ “ЕСИАК” (ESSIAC) от Канада, помогнал на хиляди хора по света в тяхната борба. Прочетете книгата “Мост на надеждата”.

6. БИО ПРОДУКТА “АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС” (Aloe Arborescens) от Италия, приготвен по световно известната рецепта на свещеника Романо Заго на базата на алоето с най-високо съдържание на активни съставки. Прочетете книгата “Ракът може да бъде излекуван”.

7. АМИГДАЛИН – Витамин B17 – Laetril. Висококонцентриран и стандартизиран екстракт от ядките на кайсиеви ядки с чистота над 98 %. Продуктът е вдъхновен от книгата на Едуард Грифин „Свят без рак“.

8. ГРАВИОЛА ТИНКТУРА – билката Гравиола има високо съдържание на ацетогенини. Това растение, което расте в Южна и Централна Америка е известно със своите лечебни свойства вече повече от три хиляди години. Екстракт от семената има доказана цитотоксичност в лабораторни условия.

9. Билковата тинктура “СУПЕР ФОРМУЛА ЗА СЪРЦЕ И КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ”. Тази билкова тинктура спомага за поддържането на нормалния тонус на сърдечния мускул и ритъм на сърдечната дейност, както и за нормалния тонус на коронарните, мозъчните и периферните кръвоносни съдове. Повлиява благоприятно сърдечната и мозъчната дейност. Способства за поддържане на нормалната здравина и проходимост на кръвоносните съдове. Поддържа нормалната течливост на кръвта и циркулацията на периферната кръв и лимфа. Допринася за поддържане на нормалните нива на холестерола в кръвта и за защита на клетките от оксидативен стрес.

10. КУРКУМИН х40 представлява куркумин на прах (КАВАКУРМИН® (CAVACURMIN®)), който се отличава от другите подобни продукти на пазара с това, че притежава много висока бионаличност, която е около 40 пъти по-висока в сравнение с останалите подобни препарати на европейския пазар. Доказаното действие на Куркумин х40 повлиява артит, нервната и стомашно-чревната система, нивата на липидите в кръвта има доказано противовъзпалително действие и може да повлияе организма благоприятно в борбата с рак. (Научи повече ТУК)