Полезна информация

Полезна информация от фирма “Доктор Биомастер”

Хранене

ПРЕПОРЪКИ ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ РАК НА АМЕРИКАНСКОТО ОБЩЕСТВО ЗА БОРБА С РАКА

Правилното хранене е един от най-лесните, достъпни и ефективни начини да поддържате тялото си в добра форма и да се предпазите от редица здравословни проблеми.

Повече

Фунготерапията

Фунготерапията е наука за лечение с лекарствени гъби. Названието е официално въведено в Япония преди 2000 години. Тогава е била издадена безценната книга “Shinnoh Honsohkyo”, явяващата се като първоначален учебник на Източната медицина. В нея са упоменати повече от 350 вида билки и гъби, класифицирани и обяснени основно в 3 категории: 120 „превъзхождащи”, 120 „средни” и 125 „справедливи”. Твърдяло се, че е най-ценното средство срещу всякакъв вид тумори.

Повече

Др. БИОМАСТЕР ЕООД предоставя на Вашето внимание

От 2003 година до днес фирма „Доктор Биомастер“ е най-големият български вносител и производител на продукти от висококачествени лекарствени гъби и билки, използвани за възстановяване имунитета на онкологично болни. Фирмата предлага някои от най-мощните гъбени и билкови имуномодулатори от Германия, Италия, Канада, САЩ и България, съвместими с химио- и лъчетерапия. Te се използват за подкрепа на имунната система на хора и животни, водещи борба и с други сериозни здравословни проблеми.

Повече

Какво представлява АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС?

Алое Арборесценс е завоювало високо обществено доверие. Хората са добре осведомени за многообразното приложение на растението и неговата ефективност при много заболявания.

Има противовъзпалителни, антибактериални свойства, използва се при дълго незарастващи рани и язви, подпомага секрецията на храносмилателните жлези. Използва се при проблеми на стомаха, дуоденума и черния дроб. Алоето се препоръчва и в качеството на меко слабително средство.

Повече

д-р Хулда Кларк

Д-р Хулда Регер Кларк започва следването си по биология в университета Саскачеуан, Канада, където получава своята бакалавърска степен по естествени науки, Магна Кум Лауде, и магистърската степен с отличие. След две години следване в университета в Макгил, тя постъпва в университета в Минесота, където следва биофизика и клетъчна физиология.

Повече

Какво представлява оригиналната билкова формула ЕСИАК®

ЕСИАК® е билкова формула, която помага за прочистване на токсичните натрупвания и остатъчни вещества от тялото. Есиак съдържа уникална комбинация от естествени прочистващи съставки в правилно съотношение. ЕСИАК® е богат на жизненоважни витамини и минерали, които спомагат за поддържането и засилването на отделните клетки и молекули. Приеман според предписанието, ЕСИАК® представлява естествена, безопасна билкова формула, която помага на хиляди хора по света без опасни странични ефекти.

Повече

Какво представлява биорезонансната диагностика и терапия

Като алтернативен метод на лечение биорезонансната терапия започва да се практикува още преди около 40 години. Основоположник на метода е немският рефлексотерапевт Франц Морел. Според него всяка клетка, тъкан, орган съдържат в себе си електромагнитни трептения (колебания, честоти), които създават собствен електромагнитен профил и могат да бъдат нормални и патологични.

Повече