ЗА НАС

Вижте повече снимки в “Галерия”

От 2003 година до днес фирма „Доктор Биомастер“ е най-големият български вносител и производител на продукти от висококачествени лекарствени гъби и билки, използвани за възстановяване имунитета на онкологично болни. Фирмата предлага някои от най-мощните гъбени и билкови имуномодулатори от Германия, Австрия, Италия, Канада, САЩ и България, съвместими с химио- и лъчетерапия. Те се използват за подкрепа на имунната система на хора и животни, водещи борба и с други сериозни здравословни проблеми.

Др. Биомастер ООД предлага продукти от лекарствени гъби с най-високо качество в Европа и е доайен на микотерапията в България. Фирмата вече повече от 10 години е официален представител на най-големия германски производител на хранителни добавки от лекарствени гъби – Hawlik Gesundheitsprodukte GmbH. Тъй като „Др. Биомастер“ залага на отличното качество, всички гъбени продукти са произведени от суровина, контролирана от престижната германска лаборатория “Agrolab”. За разлика от почти всички конкуренти на българския пазар, ние не предлагаме хранителни добавки от мицел на лекарствени гъби. Продуктите с марка Dr. Biomaster се произвеждат от плодното тяло на лекарствените гъби, което ги прави многократно по-ефикасни. Изключение единствено прави продуктът “Кордицепс 20% екстракт”, произведен от най-висококачествен мицел, тъй като плодното тяло е недостъпна (поради извънредно високата си цена) суровина.

През 2017г. компанията ни постигна още един пробив – ние за първи път в България успяхме да регистрираме и предложим на българските пациенти медицински клас стандартизирани продукти от коноп с марката „Медихемп“ (Medihemp). Продуктите са известни в цяла Европа с високото си качество, био-сертифицираната си суровина и високата концентрация на активното вещество канабидиол (CBD).

Чрез консултация с лекарите-натуропати, посочени в този сайт, можете да получите подробни указания какви продукти са подходящи за Вас и как трябва да ги приемате.

“ДОКТОР БИОМАСТЕР” ПРЕДЛАГА:

1. Консултация с опитни лекари – микотерапевти (фунготерапевти). Лекарите, които са част от екипа на фирмата, са преминали специални обучения при някои от най-добрите специалисти по микотерапия от Русия и Германия. От 2003 година до днес специалистите на „Др. Биомастер“ упорито изучават различни природни терапии, даващи бърз и категоричен резултат по отношение възстановяване на имунитета на онкологично болни. Благодарение на натрупания опит, те са в състояние да предложат на всеки клиент, който води борба с онкологично заболяване, индивидуално прецизирана схема, съдържаща процедури за детоксикиране на организма и природни имуномодулатори за възстановяване на имунната система.

2. Книги, в които може да намерите повече информация за световно известните природни терапии, с които работят лекарите на фирмата.

3. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ ОТ ЛЕКАРСТВЕНИТЕ ГЪБИ (Medicinal Mushrooms): Шиитаке (Shiitake), Рейши (Reishi), Мейтаке (Maitake), Кордицепс (Cordyceps), Агарикус Блазеи (Agaricus Blazei), Кориолус (Coriolus), Херициум (Hericium), Полипорус (Polyporus), Аурикулатия (Auricularia) и Копринус (Coprinus). Фирмата предлага както продукти от прах (от плодното тяло на тези гъби), така и екстракти с изключително високо съдържание на активните съставки от лекарствените гъби – полизахаридите. Един от най-известните продукти с бранда Dr.Biomaster е „Имюн Модулатор“, който е съвместим с химио- и лъчетерапия. За повече информация, прочетете книгата “Лечебни гъби против рак и други заболявания”.

4. КАНАБИДИОЛ – CBD с марката „Medihemp”от реномирания австрийски производител Deep Nature Project. Продуктите са едни от най-вискококачествените в Европа. Висока концентрация и стандартизация на активното вещество CBD, екстракти от коноп от биопроизводство.

5. ОРИГИНАЛНИЯ БИЛКОВ ПРОДУКТ “ЕСИАК” (ESSIAC) от Канада, помогнал на хиляди хора по света в тяхната борба. Прочетете книгата “Мост на надеждата”.

6. БИО ПРОДУКТА “АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС” (Aloe Arborescens) от Италия, приготвен по световно известната рецепта на свещеника Романо Заго на базата на алоето с най-високо съдържание на активни съставки. Прочетете книгата “Ракът може да бъде излекуван”.

7. АМИГДАЛИН – Витамин B17 – Laetril. Висококонцентриран и стандартизиран екстракт от ядките на кайсиеви ядки с чистота над 98 %. Продуктът е вдъхновен от книгата на Едуард Грифин „Свят без рак“.

8. Билковата тинктура “СУПЕР ФОРМУЛА ЗА СЪРЦЕ И КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ”. Тази билкова тинктура спомага за поддържането на нормалния тонус на сърдечния мускул и ритъм на сърдечната дейност, както и за нормалния тонус на коронарните, мозъчните и периферните кръвоносни съдове. Повлиява благоприятно сърдечната и мозъчната дейност. Способства за поддържане на нормалната здравина и проходимост на кръвоносните съдове. Поддържа нормалната течливост на кръвта и циркулацията на периферната кръв и лимфа. Допринася за поддържане на нормалните нива на холестерола в кръвта и за защита на клетките от оксидативен стрес.

9. КАПСУЛИ ОТ КАРАМФИЛ, ТИНКТУРА ОТ ОРЕХ и ЕЛЕКТРОННОТО УСТРОЙСТВО ЗАПЕР (Zapper), нужни за изпълнението на кратката програма за прочистване на организма от паразити на известната д-р Хулда Кларк. Запознайте се с книгите на д-р Хулда Кларк тук.

ИМУНОМОДУЛАТОРИТЕ И РАКА

Имунната система на пациенти, подложени на химио- и лъчетерапия, е силно отслабена. Приемът на висококачествени продукти от лекарствени гъби и билки значително намалява страничните ефекти на тези терапии и подобрява резултатите им. Тези резултати са още по-добри, когато терапията е съпроводена с консултация и наблюдение от лекар –натуропат. Препоръчваните от нашите специалисти натурални продукти помагат на организма бързо да изхвърли натрупаните в него токсични химикали вследствие на химиотерапията и да възстанови нормалното функциониране на всички клетки на тялото, включително имунните. По този начин организмът сам намира сили да продължи борбата.

Употребата на висококачествени продукти от лекарствени гъби и други свързани билкови продукти като придружаваща терапия към химио- и лъчетерапията значително намалява умората, гаденето, повръщането и косопада, възстановява жизнените сили и апетита на болните от рак. Това са явни индикации за възстановяване на имунната система и подпомагане на здравите клетки в тялото.

Наблюденията на специалисти по микотерапия по цял свят показват, че редовният прием на висококачествени гъбени продукти поддържа имунната система в отлично състояние, което е ключът към доброто здраве и дълголетие.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРОДУКТИТЕ НА „ДР. БИОМАСТЕР“ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ СЛЕДНИТЕ ЦЕНТРОВЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ, КЪДЕТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЪВЕТ ОТ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ:

София, тел./факс: 02 952 34 49
Пловдив, тел./факс: 032 62 24 55, 0888 66 00 65
Стара Загора, тел./факс: 042 62 62 22
Хасково, тел.: 0879 233 933
Варна, тел.: 052 651 365
Бургас, тел.: 0878 950 397
Кюстендил, тел.: 0889 326 758; 078 52 32 39
Велико Търново, тел: 0898 466 376
Велинград, тел.: 0897 922 230
Русе, тел.: 0896 831 580
Шумен, 0878 646 034

Прочетете още:
– Събития с участието на Др. Биомастер
– Медиите за Др. Биомастер