Никога повече не губете време и средства – тестване с Биком

Не губете време и средства – тестване с Биком от фирма

НИТО ЛЕВ ЗА НЕНУЖЕН ПРОДУКТ!

ГЕРМАНСКИЯТ АПАРАТ БИКОМ® ОПРЕДЕЛЯ КОИ ПРОДУКТИ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ!

„Др. Биомастер“ предлага индивидуален подбор на природни продукти, свързани с борбата с рака с помощта на германските апарати Bicom® (Биком®).

Част от екипа на компанията са д-р Галина Димова и д-р Катя Николова – лекари, които са специално обучени да работят с този висок клас медицинска биорезонансна апаратура.

Bicom® (Биком®) е реномиран апарат за тестване, който се продава по целия свят. Създаден е от германският натуропат Брюгеман (Brügemann) през 1987 година в сътрудничество с д-р Морел, един от основоположниците на биорезонансното тестване.

През 1981 година в Германия бива основан института „Regumed“ (“Регумед” – съкращение от “регулативна медицина”). Днес лекарите, работещи с уредите Биком® по света, черпят опит от над 35-годишните проучвания на института в областта на биорезонанса, в който са включени редица квантови и биофизични аспекти.

Днес „Регумед“ е представен в над 70 страни от Европа, Африка, Азия и Америка. В самата Германия над 100 специалисти работят с апаратите Биком® и са в помощ на своите пациенти, предлагайки им напълно индивидуална терапия – определена според техните нужди.

Апаратурата Биком® дава възможност за тестване и определяне с голяма точност дали са подходящи за конкретния пациент както храни, така и натурални продукти, билки, лекарствени гъби и т.н.

Смисълът на това е пациентът да приема само тези продукти, които биха допринесли с нещо за неговото оздравяване! Апаратът помага да се подберат и продукти според тяхното качество. Така пациентът избягва вероятността да приема некачествени или не достатъчно ефективни продукти.

Работата на нашите специалисти с апарата Биком® елиминира загубата на време и средства за пациента! При онкоболните всяка минута е от значение, но за съжаление често се получава така, че пациентите купуват редица продукти насляпо – от аптеки и онлайн-магазини, доверявайки се на различни реклами и надявайки се, че тези продукти ще им помогнат.

Практиката е показала, че организмът може и да не се нуждае от тези продукти – заради лошия им състав или просто защото това не е подходящата терапия за този пациент в конкретния момент.

С помощта на апаратите Биком® лекарите на Др. Биомастер могат да приложат индивидуално подбрана терапия, която точно да отговори на нуждите на организма на пациента. Такава терапия би помогнала за по-скорошни позитивни резултати и по-бързо възстановяване!

НЕ ГРЕШЕТЕ В ПОДБОРА НА ПРОДУКТИ, НАПРАВЕТЕ ТЕСТВАНЕ С БИКОМ®!

За връзка с д-р Галина Димова (гр. София, Сточна гара, ул. Родопи 68): тел.: 0878 790 337

За връзка с д-р Катя Николова (гр. София, Руски паметник, ул. Лайош Кошут 24, вътрешен двор), тел.: 02/ 952 51 99

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БИОРЕЗОНАНСНАТА ТЕРАПИЯ